JANDARMADAN AKIL ALMAZ İFTAR YEMEĞİ!

DİĞER 12.06.2017 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

JANDARMADAN AKIL ALMAZ İFTAR YEMEĞİ!

Mübarek Ramazan Ay’ında bulunuyoruz. Ramazan ve iftar sofralarını yazmak, paylaşmak istiyorum ama bazı aklı evvel kişilerin yaptıklarını akıl almıyor.   Bu vatan, bu topraklar, Ay yıldızlı Bayrağımız için canını feda eden Şehitlerimiz, Gazilerimiz ve geride bıraktıkları acılı aileleri arasında ayrım yapılmasını anlamakta güçlük çekiyorum. 15 Temmuz gecesi FETÖ’nün asker elbiseli teröristleri tarafından darbe kalkışmasında bu ülkede yaşayan siyasi görüşü ne olursa olsun, Dini, dili, ırkı, mezhebi, ne olursa olsun Demokrasi, için sokağa çıkıp tankların, silahların karşısına dikilmedi mi? Hangi akılla böyle bir ayrımcılık yapılmaya hala çalışılıyor?        Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş’ın gönderdiği basın açıklamasının noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyorum. Yorumları sizlere ve yetkililere bırakıyorum… Konuşmaların ardından delegelerin oy kullanımına geçildi. 501 delegenin katılırken, 497 delege oy kullandı. Birtürk, 497 oyla tekrar MHP Denizli İl Başkanı seçildi. YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Mübarek Ramazan Ay’ında bulunuyoruz. Ramazan ve iftar sofralarını yazmak, paylaşmak istiyorum ama bazı aklı evvel kişilerin yaptıklarını akıl almıyor.

 

Bu vatan, bu topraklar, Ay yıldızlı Bayrağımız için canını feda eden Şehitlerimiz, Gazilerimiz ve geride bıraktıkları acılı aileleri arasında ayrım yapılmasını anlamakta güçlük çekiyorum. 15 Temmuz gecesi FETÖ’nün asker elbiseli teröristleri tarafından darbe kalkışmasında bu ülkede yaşayan siyasi görüşü ne olursa olsun, Dini, dili, ırkı, mezhebi, ne olursa olsun Demokrasi, için sokağa çıkıp tankların, silahların karşısına dikilmedi mi? Hangi akılla böyle bir ayrımcılık yapılmaya hala çalışılıyor?

      

Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş’ın gönderdiği basın açıklamasının noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyorum. Yorumları sizlere ve yetkililere bırakıyorum…


Konuşmaların ardından delegelerin oy kullanımına geçildi. 501 delegenin katılırken, 497 delege oy kullandı. Birtürk, 497 oyla tekrar MHP Denizli İl Başkanı seçildi.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.