Jandarmadan hırsızlık operasyonu

DENİZLİ 13.01.2017 - 11:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarmadan hırsızlık operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonda, tarım aletleri, elektrik kabloları, elektrikli bisiklet ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı, şüpheli 2 kişinin arama çalışmaları devam ediyor.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca,  hırsızlık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; 15 Aralık 2016 günü Tavas ilçesi Menkez Orta mahallesinde sondaj makinesine ait matkap uçları, bilgisayar ve 5.000 tl nakit para çalınması olayı, 02 ocak 2017 günü Tavas ilçesi Altınova mahallesinde sondaj makinesi uçları (25.000 tl değerinde) çalınması olayı, 10 ocak 2016 günü Tavas ilçesi Kızılcabölük mahallesinde Kızılcabölük sulama birliği  trafolarından enerji ve nakil hatları kablosu kimliği meçhul kişi ve kişilerce çalınması olayı ile ilgili olarak operasyon yapıldı.   Yapılan operasyon neticesinde, olayın faili (3) kişi yakalanarak, ev ve araçlarında tespit edilen; (2) adet çapa motoru  (1) adet elektrikli bisiklet  (5) adet ruhsatsız av tüfeği (2) adet sanayi tipi boru (ingiliz) anahtarı  çeşitli ebat ve boylarda (demir ve aliminyum) hurda malzemeler ve elektrik kablosu geçirildi.     Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak, hırsızlık olayını yapan (3) şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı. 2 şüpheli şahsın yakalama çalışmaları devam ediyor.                          
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonda, tarım aletleri, elektrik kabloları, elektrikli bisiklet ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı, şüpheli 2 kişinin arama çalışmaları devam ediyor.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca,  hırsızlık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; 15 Aralık 2016 günü Tavas ilçesi Menkez Orta mahallesinde sondaj makinesine ait matkap uçları, bilgisayar ve 5.000 tl nakit para çalınması olayı, 02 ocak 2017 günü Tavas ilçesi Altınova mahallesinde sondaj makinesi uçları (25.000 tl değerinde) çalınması olayı, 10 ocak 2016 günü Tavas ilçesi Kızılcabölük mahallesinde Kızılcabölük sulama birliği  trafolarından enerji ve nakil hatları kablosu kimliği meçhul kişi ve kişilerce çalınması olayı ile ilgili olarak operasyon yapıldı.

 

Yapılan operasyon neticesinde, olayın faili (3) kişi yakalanarak, ev ve araçlarında tespit edilen; (2) adet çapa motoru  (1) adet elektrikli bisiklet  (5) adet ruhsatsız av tüfeği (2) adet sanayi tipi boru (ingiliz) anahtarı  çeşitli ebat ve boylarda (demir ve aliminyum) hurda malzemeler ve elektrik kablosu geçirildi.

 

 

Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak, hırsızlık olayını yapan (3) şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı. 2 şüpheli şahsın yakalama çalışmaları devam ediyor.

 

 

 

 

               

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.