Jandarmadan kaçamadılar

ASAYİŞ 20.12.2016 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarmadan kaçamadılar

denizli haber / denizli 20 haber / Jandarmadan kaçamadılar

Uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik mücadelesini yaptığı operasyonlar ile aralıksız sürdüren Denizli İl Jandarma Komutanlığı hafta içerisinde Honaz ve Çal ilçelerinde operasyonlarına devam etti. Operayonlar çerçevesinde 3 kişi tutuklandı.   Honaz ilçe Jandarma Komutanlığı ve KOM şube müdürlüğü görevlileri 16 aralık 2016 tarihinde Honaz ilçesi Kocabaş mahallesine özel otomobil ile uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaşması üzerine; içerisinde iki şüphelinin bulunduğu aracı, Kocabaş mahallesi girişinde durduran ekipler araç içerisinde yaptıkları arama da (2500) gr esrar ele geçirdi.   Aynı gün şüphelilerin ikamet ettiği Denizli il merkez İncilipınar mahallesindeki adreslerinde yapılan arama da ise, (1500) gr esrar maddesi ile satışa hazır (5) er gr lık paketler şeklinde hazırlanmış (10) adet esrar ile birlikte toplam (4.050) gr esrar ele geçirdi.   Çal ilçe jandarma komutanlığı ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı istihbarat şube müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar kapsamında ise; şüpheli şahsın kullanmadığı çiftlik evinde uyuşturucu madde sakladığı ve satmak için müşteri aradığı, bilgisine ulaşması üzerine, şüphelinin kırsal alanda bulunan bağ evinde uyuşturucu madde arama köpeği “evlat” ın da katılımıyla yapılan arama da; kuzine soba içerisine gizlenmiş satışa hazır paketler halinde toplam (2.237) gr esrar maddesi ele geçirdi.   Hafta içerisinde ele geçirilen toplam (6.287) gr.esrar maddesine el konulmuş olup, (3) olay şüphelisi sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Jandarmadan kaçamadılar

Uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik mücadelesini yaptığı operasyonlar ile aralıksız sürdüren Denizli İl Jandarma Komutanlığı hafta içerisinde Honaz ve Çal ilçelerinde operasyonlarına devam etti. Operayonlar çerçevesinde 3 kişi tutuklandı.

 

Honaz ilçe Jandarma Komutanlığı ve KOM şube müdürlüğü görevlileri 16 aralık 2016 tarihinde Honaz ilçesi Kocabaş mahallesine özel otomobil ile uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaşması üzerine; içerisinde iki şüphelinin bulunduğu aracı, Kocabaş mahallesi girişinde durduran ekipler araç içerisinde yaptıkları arama da (2500) gr esrar ele geçirdi.

 

Aynı gün şüphelilerin ikamet ettiği Denizli il merkez İncilipınar mahallesindeki adreslerinde yapılan arama da ise, (1500) gr esrar maddesi ile satışa hazır (5) er gr lık paketler şeklinde hazırlanmış (10) adet esrar ile birlikte toplam (4.050) gr esrar ele geçirdi.

 

Çal ilçe jandarma komutanlığı ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı istihbarat şube müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar kapsamında ise; şüpheli şahsın kullanmadığı çiftlik evinde uyuşturucu madde sakladığı ve satmak için müşteri aradığı, bilgisine ulaşması üzerine, şüphelinin kırsal alanda bulunan bağ evinde uyuşturucu madde arama köpeği “evlat” ın da katılımıyla yapılan arama da; kuzine soba içerisine gizlenmiş satışa hazır paketler halinde toplam (2.237) gr esrar maddesi ele geçirdi.

 

Hafta içerisinde ele geçirilen toplam (6.287) gr.esrar maddesine el konulmuş olup, (3) olay şüphelisi sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.