JASAT’ın operasyonu ile yakalanan şahsın aracında sis bombası yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 20:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

JASAT’ın operasyonu ile yakalanan şahsın aracında sis bombası yakalandı

Denizli’de JASAT ve jandarma ekiplerinin başarılı takibi sonrası yakalanan uyuşturucu taciri uzun namlulu silah mermileri ve sis bombası ile yakalandı.   Olay, Serinhisar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.A. isimli bir şahsın uyuşturucu sattığı bilgisi alan jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Serinhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçti. E.A.’nın kullandığı otomobili durdurarak arama yapan ekipler, araç içerisinde yapılan aramada 10 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin isimli uyuşturucu madde, tabanca, uzun namlulu bir silaha ait fişek ile 1 adet sis bombası ele geçirildi. Olayın ardından gözaltına alınan şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  

Denizli’de JASAT ve jandarma ekiplerinin başarılı takibi sonrası yakalanan uyuşturucu taciri uzun namlulu silah mermileri ve sis bombası ile yakalandı.

 


Olay, Serinhisar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.A. isimli bir şahsın uyuşturucu sattığı bilgisi alan jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Serinhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçti. E.A.’nın kullandığı otomobili durdurarak arama yapan ekipler, araç içerisinde yapılan aramada 10 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin isimli uyuşturucu madde, tabanca, uzun namlulu bir silaha ait fişek ile 1 adet sis bombası ele geçirildi.


Olayın ardından gözaltına alınan şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.