Judo Federasyonu'ndan Başkan Zolan'a "Onur Kurulu" üyeliği

SPOR 11.02.2018 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Judo Federasyonu'ndan Başkan Zolan'a "Onur Kurulu" üyeliği

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası resmi açılış seremonisi yapıldı. Türkiye'nin 4 bir tarafından gelen sporcuların katıldığı şampiyonaya verdiği destekten dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a "Türkiye Judo Federasyonu Onur Kurulu" üyeliği takdim edildi.   Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası resmi açılış seremonisi gerçekleştirildi. PAÜ Spor Salonu'nda düzenlenen açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Vali Yardımcısı Vefa Kaya, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, davetliler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Huysuz, böylesine büyük uluslar arası çapta bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Başkan Huysuz, “Judo Federasyonu olarak tüm organizasyonlarımızın uluslar arası müsabakalar düzeyinde olması için gayret gösteriyoruz. Bunu başardığımız için Denizlimize çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.     Başkan Zolan: "Gençlere güveniyoruz"   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, judo camiasını Denizli’de misafir etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, şampiyonaya emek veren herkese teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, “İnşallah sizleri Denizli’de çok güzel ağırlayacağız, sporcularımızın müsabakaları çok güzel geçecek, Allah'ım sizleri başarılı eylesin, güzel sonuçlar alın" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mehmetçiğimiz Afrin’de mücadele ediyor, biz de onları tüm kalbimizde, dualarımızla destekliyoruz. Başta siz gençlerimiz olmak üzere 80 milyon ülkemize sahip çıkacaksınız. Ülkemizi daha iyiye daha ileriye götüreceksiniz, biz sizlere güveniyoruz “ diye konuştu.     Başkan Zolan’a Onur Kurulu Üyeliği   Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi vesilesiyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından, Türkiye Judo Federasyonu Onur Kurulu Üyeliği takdim edildi. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını verdi.     Milli takıma seçilecek sporcular belirlenecek   9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılan Türkiye Gençler Judo Şampiyonası'na 65 ilden 782 sporcu ile 135 antrenör ve 102 idareci katıldı. 11-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'na ise 300'ün üzerinde sporcu ve teknik heyetin katılması beklenirken, müsabakalarda Türkiye şampiyonu ile milli takıma seçilecek sporcular belirlenecek.      

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası resmi açılış seremonisi yapıldı. Türkiye'nin 4 bir tarafından gelen sporcuların katıldığı şampiyonaya verdiği destekten dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a "Türkiye Judo Federasyonu Onur Kurulu" üyeliği takdim edildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası resmi açılış seremonisi gerçekleştirildi. PAÜ Spor Salonu'nda düzenlenen açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Vali Yardımcısı Vefa Kaya, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, davetliler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Huysuz, böylesine büyük uluslar arası çapta bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Başkan Huysuz, “Judo Federasyonu olarak tüm organizasyonlarımızın uluslar arası müsabakalar düzeyinde olması için gayret gösteriyoruz. Bunu başardığımız için Denizlimize çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Başkan Zolan: "Gençlere güveniyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, judo camiasını Denizli’de misafir etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, şampiyonaya emek veren herkese teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, “İnşallah sizleri Denizli’de çok güzel ağırlayacağız, sporcularımızın müsabakaları çok güzel geçecek, Allah'ım sizleri başarılı eylesin, güzel sonuçlar alın" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mehmetçiğimiz Afrin’de mücadele ediyor, biz de onları tüm kalbimizde, dualarımızla destekliyoruz. Başta siz gençlerimiz olmak üzere 80 milyon ülkemize sahip çıkacaksınız. Ülkemizi daha iyiye daha ileriye götüreceksiniz, biz sizlere güveniyoruz “ diye konuştu.

 

 

Başkan Zolan’a Onur Kurulu Üyeliği

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi vesilesiyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından, Türkiye Judo Federasyonu Onur Kurulu Üyeliği takdim edildi. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını verdi.

 

 

Milli takıma seçilecek sporcular belirlenecek

 

9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılan Türkiye Gençler Judo Şampiyonası'na 65 ilden 782 sporcu ile 135 antrenör ve 102 idareci katıldı. 11-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'na ise 300'ün üzerinde sporcu ve teknik heyetin katılması beklenirken, müsabakalarda Türkiye şampiyonu ile milli takıma seçilecek sporcular belirlenecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.