Judocular Denizli’den Madalya İle Döndü

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Judocular Denizli’den Madalya İle Döndü

Bilecik’ten yarışma için Denizli’ye giden başarılı sporcular Denizli’de çok sayıda madalya ile döndü.    Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Başkanlık Kupası İller Arası Judo Turnuvası sona erdi. Kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda Bilecikli judocular başarılarına bir yenisini daha ekleyerek madalyaların sahibi oldu. Dereceye giren öğrenciler, Minik Bayanlar kategorisinde Nisa Tan 28 kilogram 3’ncüsü, Nisanur Ayma 28 kilogram 5’ncisi, Çilemnur Söğüt 32 kilogram 2’ncisi, Elif Günenç 36 kilogram 3’ncüsü, Sümeyye Deniz 40 kilogram 3’ncüsü, Buket Gökcü 44 kilogram 3’ncüsü şeklinde oluştu.  Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Dereceye giren sporcuları tebrik ederek bu başarının asıl mimarı olan judo antrenörleri Galip Aydın Güner’i ve Sümeyye Akkuş Güner’i de tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.

Bilecik’ten yarışma için Denizli’ye giden başarılı sporcular Denizli’de çok sayıda madalya ile döndü. 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Başkanlık Kupası İller Arası Judo Turnuvası sona erdi. Kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda Bilecikli judocular başarılarına bir yenisini daha ekleyerek madalyaların sahibi oldu. Dereceye giren öğrenciler, Minik Bayanlar kategorisinde Nisa Tan 28 kilogram 3’ncüsü, Nisanur Ayma 28 kilogram 5’ncisi, Çilemnur Söğüt 32 kilogram 2’ncisi, Elif Günenç 36 kilogram 3’ncüsü, Sümeyye Deniz 40 kilogram 3’ncüsü, Buket Gökcü 44 kilogram 3’ncüsü şeklinde oluştu. 
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Dereceye giren sporcuları tebrik ederek bu başarının asıl mimarı olan judo antrenörleri Galip Aydın Güner’i ve Sümeyye Akkuş Güner’i de tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.