Judoculardan Başkan Zolan’a ziyaret

SPOR 10.02.2018 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Judoculardan Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'na gelen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, şampiyonaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.   Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası nedeniyle Denizli’ye gelen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, şampiyonanın ev sahipliğini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğini yaptığı ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Judo İl Temsilcisi Murat İsmail Aydoğmuş ve beraberindekiler katıldı.   “Uluslar arası bir organizasyondan fazlası var, eksiği yok”   Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, böylesine büyük uluslar arası çapta bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Başkan Huysuz, “ Bu yapılan organizasyonun uluslar arası bir organizasyondan fazlası var, eksiği yok. Yönetim kurulum ve judo camiası adına sizlere çok teşekkür ederim” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Bu organizasyon için Denizli’yi tercih etmelerinden dolayı Judo Federasyon Başkanı Huysuz’a teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, “Görevimizi yapıyoruz, bu etkinlikler gençlerimiz ve sporcularımız için çok önemli. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği adına, ülkemizi temsil etmeleri adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz, Başkan Zolan’a hediye takdim ederken, Başkan Zolan’da ziyaretin anısına Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz’a Çeşm-i Bülbül hediye etti.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'na gelen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, şampiyonaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası ve Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası nedeniyle Denizli’ye gelen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, şampiyonanın ev sahipliğini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğini yaptığı ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Judo İl Temsilcisi Murat İsmail Aydoğmuş ve beraberindekiler katıldı.

 

“Uluslar arası bir organizasyondan fazlası var, eksiği yok”

 

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, böylesine büyük uluslar arası çapta bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Başkan Huysuz, “ Bu yapılan organizasyonun uluslar arası bir organizasyondan fazlası var, eksiği yok. Yönetim kurulum ve judo camiası adına sizlere çok teşekkür ederim” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Bu organizasyon için Denizli’yi tercih etmelerinden dolayı Judo Federasyon Başkanı Huysuz’a teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, “Görevimizi yapıyoruz, bu etkinlikler gençlerimiz ve sporcularımız için çok önemli. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği adına, ülkemizi temsil etmeleri adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz, Başkan Zolan’a hediye takdim ederken, Başkan Zolan’da ziyaretin anısına Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz’a Çeşm-i Bülbül hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.