Kablo hırsızları kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ 15.10.2018 - 16:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kablo hırsızları kıskıvrak yakalandı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kablo hırsızlığı olayları nedeniyle Denizli Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonda 3 kişi suçüstü yakalandı.  Gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   Denizli Jandarma Komutanlığına bağlı Acıpayam ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin düzenlediği ortak operasyonda kablo hırsızlığı şüphelisi 3 kişi yakalandı. İddialara göre, Acıpayam İlçesi Kelekçi ve Karaismailler mahallesinde artan kablo hırsızlığı nedeniyle ekipler harekete geçti. Kelekçi Mahallesi’nde, Türk Telekom’a ait telefon ve internet kablolarının çalınması ihbarını değerlendiren jandarma M.G. isimli şüpheliyi ve aracını takibe aldı. Olayın yaşandığı bölgeye pusu kuran ekipler, M.G.’nin daha önce kestiği kabloları aracına yüklemek için geldiğinde kıskıvrak yakalandı. Jandarma ekipleri şüpheli M.G.’yi gözaltına aldı.   Kaçan iki şüpheli Tavas’ta yakalandı Jandarma ekipleri Acıpayam İlçesi Karaismailler Mahallesi’nde kablo hırsızlığı yapılan bölgede araçtan düşen tampondan yola çıkarak tespit edilen aracın peşine düştü. Tavas istikametine doğru kaçan şüpheliler A.Ö. ve C.A., Tavas İlçe Jandarma ekiplerinin desteği ile Medet Mahallesi’nde yakalandı. Kaçtıkları araç içerisinde 2 adet kablo kesme makası ve 2 adet eldiven ele geçirildi.   Operasyonda Acıpayam’da yakalanan M.G veTavas’ta yakalanan A.Ö. ile C.A. ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yapılan araştırmalar sonrasında zanlıların ifadeleri doğrultusunda 10’na yakın hırsızlık suçu aydınlatıldı. Zanlıların yakalandıkları ana kadar bin 500 metre kablo çaldıkları iddia edildi.   Kaynak: Objektif20

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kablo hırsızlığı olayları nedeniyle Denizli Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonda 3 kişi suçüstü yakalandı.  Gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Denizli Jandarma Komutanlığına bağlı Acıpayam ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin düzenlediği ortak operasyonda kablo hırsızlığı şüphelisi 3 kişi yakalandı. İddialara göre, Acıpayam İlçesi Kelekçi ve Karaismailler mahallesinde artan kablo hırsızlığı nedeniyle ekipler harekete geçti. Kelekçi Mahallesi’nde, Türk Telekom’a ait telefon ve internet kablolarının çalınması ihbarını değerlendiren jandarma M.G. isimli şüpheliyi ve aracını takibe aldı. Olayın yaşandığı bölgeye pusu kuran ekipler, M.G.’nin daha önce kestiği kabloları aracına yüklemek için geldiğinde kıskıvrak yakalandı. Jandarma ekipleri şüpheli M.G.’yi gözaltına aldı.

 

Kaçan iki şüpheli Tavas’ta yakalandı

Jandarma ekipleri Acıpayam İlçesi Karaismailler Mahallesi’nde kablo hırsızlığı yapılan bölgede araçtan düşen tampondan yola çıkarak tespit edilen aracın peşine düştü. Tavas istikametine doğru kaçan şüpheliler A.Ö. ve C.A., Tavas İlçe Jandarma ekiplerinin desteği ile Medet Mahallesi’nde yakalandı. Kaçtıkları araç içerisinde 2 adet kablo kesme makası ve 2 adet eldiven ele geçirildi.

 

Operasyonda Acıpayam’da yakalanan M.G veTavas’ta yakalanan A.Ö. ile C.A. ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yapılan araştırmalar sonrasında zanlıların ifadeleri doğrultusunda 10’na yakın hırsızlık suçu aydınlatıldı. Zanlıların yakalandıkları ana kadar bin 500 metre kablo çaldıkları iddia edildi.

 

Kaynak: Objektif20

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.