Kaçak avcılar drone ile avlandı

DENİZLİ 11.12.2018 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kaçak avcılar drone ile avlandı

Denizli’de kaçak avcılara yönelik drone denetimi devam ediyor. Yapılan denetimlerde kaçak avcılar tespit edilerek cezai işlem uygulandı.   Denizli’nin en büyük tatlı su kaynağı olan Işıklı Gölünde Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı droneli denetimler sürüyor. Kaçak avcılara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde sık gözlü ağlarla küçük balıkları da yakalayarak balık neslinin tükenmesine yol açan kaçak avlanmanın önüne geçmek için başlattıkları bu uygulama baraj kenarındaki köylerden bazı kişileri tespit ederek cezai işlem uygulandı.

Denizli’de kaçak avcılara yönelik drone denetimi devam ediyor. Yapılan denetimlerde kaçak avcılar tespit edilerek cezai işlem uygulandı.

 

Denizli’nin en büyük tatlı su kaynağı olan Işıklı Gölünde Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı droneli denetimler sürüyor. Kaçak avcılara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde sık gözlü ağlarla küçük balıkları da yakalayarak balık neslinin tükenmesine yol açan kaçak avlanmanın önüne geçmek için başlattıkları bu uygulama baraj kenarındaki köylerden bazı kişileri tespit ederek cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.