Kaçak cep telefonu operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2018 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaçak cep telefonu operasyonu

Denizli’de gümrük kaçağı 108 adet cep telefonu ele geçirildi.  Edinilen bilgiye göre, Çivril’de cep telefonu satışı yapan bir iş yerine elinde poşetle giren iki kişiyi fark eden emniyet güçleri, şahısları şüpheli hareketleri üzerine takibe aldı.   Şahısların diğer telefonculara da girmesi üzerine polis, H.H.B. ve S.G. isimli şahısları durdurarak üst araması ve kimlik kontrolü yaptı. Şahısların ellerindeki poşetlerde 10 adet cep telefonu olduğu belirlendi. Telefonların gümrük kaçağı olduğunu tespit eden polis, şahısların aracında yaptığı aramada da kaçak 98 telefon daha ele geçirdi. Cep telefonlarına el konulurken, gözaltına alınan 2 zanlı sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 

Denizli’de gümrük kaçağı 108 adet cep telefonu ele geçirildi. 


Edinilen bilgiye göre, Çivril’de cep telefonu satışı yapan bir iş yerine elinde poşetle giren iki kişiyi fark eden emniyet güçleri, şahısları şüpheli hareketleri üzerine takibe aldı.

 

Şahısların diğer telefonculara da girmesi üzerine polis, H.H.B. ve S.G. isimli şahısları durdurarak üst araması ve kimlik kontrolü yaptı. Şahısların ellerindeki poşetlerde 10 adet cep telefonu olduğu belirlendi. Telefonların gümrük kaçağı olduğunu tespit eden polis, şahısların aracında yaptığı aramada da kaçak 98 telefon daha ele geçirdi. Cep telefonlarına el konulurken, gözaltına alınan 2 zanlı sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.