Kaçak kazı için evin bir odasına 8,5 metrelik kuyu kazdılar

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2019 - 08:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kaçak kazı için evin bir odasına 8,5 metrelik kuyu kazdılar

İHA- Denizli’den Aydın’ın Karacasu ilçesine giderek bir evin odasında 8 ,5 metre derinliğinde kuyu kazan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken firar eden 3 kişinin arama çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Karacasu ilçesine bağlı Geyre Mahallesi'nde, Denizli ilinden gelecek bir grubun izinsiz kazı yapacağı duyumu alındı. Yapılan operasyonda M.Y. isimli şahsın evin bir odasında 8,5 metre derinliğinde 2 metre çapında bir kuyu ile kazı yapmaya yarayacak 4 adet kazma, 3 adet kürek, 10 metre metal merdiven ile bol miktarda malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan ev sahibi M.Y., izinsiz kazı suçunu E.Y., Ş.K. ve O.O. ile birlikte işlediklerini itiraf etti.   Firari 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.   

İHA- Denizli’den Aydın’ın Karacasu ilçesine giderek bir evin odasında 8 ,5 metre derinliğinde kuyu kazan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken firar eden 3 kişinin arama çalışmaları devam ediyor.


Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Karacasu ilçesine bağlı Geyre Mahallesi'nde, Denizli ilinden gelecek bir grubun izinsiz kazı yapacağı duyumu alındı. Yapılan operasyonda M.Y. isimli şahsın evin bir odasında 8,5 metre derinliğinde 2 metre çapında bir kuyu ile kazı yapmaya yarayacak 4 adet kazma, 3 adet kürek, 10 metre metal merdiven ile bol miktarda malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan ev sahibi M.Y., izinsiz kazı suçunu E.Y., Ş.K. ve O.O. ile birlikte işlediklerini itiraf etti.

 

Firari 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.