Kaçak kazı yapan 3 kişiye jandarma baskını

ASAYİŞ 13.05.2018 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kaçak kazı yapan 3 kişiye jandarma baskını

Acıpayam’da gece geç saatlerde tarihi eser bulmak için kazı yapıldığı ihbarı üzerine Jandarma harekete geçti. Olay yerine giden Jandarma kaçak kazı yapan 3 kişiyi gözaltına aldı.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Sırçalık-Corum mahallesi yolu üzerinde kaçak kazı yaptıkları ihbarı alan Jandarma saat 02.00 sıralarında o bölgeye baskın düzenledi.Adı geçen bölgeye giden jandarma ekipleri O.Ç., B.K. ve M.Ç. adlı zanlıları müdahale etti. Jandarma zanlıların kullandıkları metal dedektörü ve kazıda kullanılan ekipmanlara el koydu.   Jandarma tarafından işlemleri tamamlanan üç kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest kaldılar.   Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Acıpayam’da gece geç saatlerde tarihi eser bulmak için kazı yapıldığı ihbarı üzerine Jandarma harekete geçti. Olay yerine giden Jandarma kaçak kazı yapan 3 kişiyi gözaltına aldı.

 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Sırçalık-Corum mahallesi yolu üzerinde kaçak kazı yaptıkları ihbarı alan Jandarma saat 02.00 sıralarında o bölgeye baskın düzenledi.Adı geçen bölgeye giden jandarma ekipleri O.Ç., B.K. ve M.Ç. adlı zanlıları müdahale etti. Jandarma zanlıların kullandıkları metal dedektörü ve kazıda kullanılan ekipmanlara el koydu.

 

Jandarma tarafından işlemleri tamamlanan üç kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest kaldılar.

 

Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.