KADEM’den anlamlı babalar günü klibi

DENİZLİ 16.06.2019 - 19:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

KADEM’den anlamlı babalar günü klibi

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 16 Haziran Babalar Günü kapsamında #BenimBabam kampanyası düzenledi. KADEM’in Babalar Günü için hazırladığı ve sosyal medya hesaplarından yayınladığı video büyük ilgi ve takdir gördü.   Videoda; bir babanın evladını beklerken yaşadığı heyecan, ona en ufak bir zarar gelmemesi için verdiği çaba dikkat çekiyor. Babanın, kızının oyunlarına eşlik etmesi, ilgilerini paylaşması, fedakârlığı, çocuğunu büyütürken anneyle birlikte sarf ettiği emek öne çıkıyor. Film, çocuğun babasına “benim babam olduğun için çok teşekkür ederim” dediği cümleyle sona eriyor.   KADEM Denizli Temsilcisi Aysel Harktı, Babalar Günü dolayısıyla KADEM’in yapmış olduğu videonun çok anlam ifade ettiğini“Sahip olduğumuz kültürel değerlerimize göre baba; ailenin temel direği, adaletin ve sorumluluğun simgesi olarak bilinir. Ailesi için büyük bir özveri gösteren tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.” dedi.   Sosyal medyada binlerce paylaşım alan video, izleyenlerden büyük bir ilgi gördü.  

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 16 Haziran Babalar Günü kapsamında #BenimBabam kampanyası düzenledi. KADEM’in Babalar Günü için hazırladığı ve sosyal medya hesaplarından yayınladığı video büyük ilgi ve takdir gördü.

 

Videoda; bir babanın evladını beklerken yaşadığı heyecan, ona en ufak bir zarar gelmemesi için verdiği çaba dikkat çekiyor. Babanın, kızının oyunlarına eşlik etmesi, ilgilerini paylaşması, fedakârlığı, çocuğunu büyütürken anneyle birlikte sarf ettiği emek öne çıkıyor. Film, çocuğun babasına “benim babam olduğun için çok teşekkür ederim” dediği cümleyle sona eriyor.

 

KADEM Denizli Temsilcisi Aysel Harktı, Babalar Günü dolayısıyla KADEM’in yapmış olduğu videonun çok anlam ifade ettiğini“Sahip olduğumuz kültürel değerlerimize göre baba; ailenin temel direği, adaletin ve sorumluluğun simgesi olarak bilinir. Ailesi için büyük bir özveri gösteren tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.” dedi.

 

Sosyal medyada binlerce paylaşım alan video, izleyenlerden büyük bir ilgi gördü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.