Kadın Cinayeti Zanlısı Yakalandı

ASAYİŞ 14.03.2017 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kadın Cinayeti Zanlısı Yakalandı

Denizli'de 19 gün önce Merkezefendi ilçesinde bir kadını sokakta silahla vurarak öldüren zanlı Afyon-Dinar ilçesinde yakalanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, 24 Şubat 2017 tarihinde Sırakapılar Mahallesi 1531 Sokak üzerinde D.G. isimli bayan şahsın tabanca ile vurularak öldürüldü. Olayı ile ilgili olarak, olay akabinde cinayet zanlısının İ.A. olduğu emniyet güçleri tarafından tespit edildi. Olay yerinden kaçan zanlının 24 Şubat  tarihten itibaren firari olarak arama çalışmaları yürütüldü.              Olayın firari cinayet zanlısı İ.A.Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde Afyonkarahisar ile Dinar ilçesinde saklandığı tespit edilen ikamette  12 Mart 2017 tarihinde düzenlenen operasyonda suç aleti ile birlikte  yakalandı.   Yakalanan zanlı İ.A  çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.  
Denizli'de 19 gün önce Merkezefendi ilçesinde bir kadını sokakta silahla vurarak öldüren zanlı Afyon-Dinar ilçesinde yakalanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, 24 Şubat 2017 tarihinde Sırakapılar Mahallesi 1531 Sokak üzerinde D.G. isimli bayan şahsın tabanca ile vurularak öldürüldü. Olayı ile ilgili olarak, olay akabinde cinayet zanlısının İ.A. olduğu emniyet güçleri tarafından tespit edildi. Olay yerinden kaçan zanlının 24 Şubat  tarihten itibaren firari olarak arama çalışmaları yürütüldü.

            

Olayın firari cinayet zanlısı İ.A.Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde Afyonkarahisar ile Dinar ilçesinde saklandığı tespit edilen ikamette  12 Mart 2017 tarihinde düzenlenen operasyonda suç aleti ile birlikte  yakalandı.

 

Yakalanan zanlı İ.A  çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.