Kadının fendi erkekleri yendi

DENİZLİ 04.01.2017 - 12:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kadının fendi erkekleri yendi

Denizli’de Ankara yolu üzerinde Pınar kent Mahallesinde olan bir et lokantası 3 ay evvel Sarayköylü Bayram Kara duman tarafından 190 çöp şiş yiyerek kırılan yeme rekorunu geliştirecek yeni rekortmenler arıyordu. Sonunda buldu hem de yarışmayı kazanan ise bir bayandı. Tam tamına 225 adet çöp şiş yiyerek yeni bir rekora daha imza atmış oldu.

Denizli’de bir et lokantasında çöp şiş yeme rekorunu kıracak rekortmenler aranıyordu. Daha evvel Sarayköylü Bayram Kara duman 190 adet çöp şiş yiyerek rekoru kırmıştı. rekor tekrarlandı 190 adetten çok yiyene çıktı.     Lokanta, sosyal medya hesabından yeni yarışmayı duyurdu. Duyuruda, lokanta olarak en çok çöp şiş yeme rekorunu hala daha Sarayköy’den Bayram Kara duman elinde olmaktadır.    Onun kırdığı 190 tane şiş yeme rekorunu kırabilecek Babayiğitler veya Ana yiğitler aranıyor. 191 tane şiş yiyen ve rekor kıran Misafirimizin çöp şişleri ücretsiz sayılacak ve bir tane de çeyrek altınla ödüllendirilmiş olacak.     GENÇ BAYAN 225 ADET ÇÖP ŞİŞ YEDİ    Bu sefer yarışmanın galibi ise bir bayandı 225 adet çöp şiş yiyerek yarışmayı kazandı. Esra adlı genç bayan çöp şiş yeme rekorunu kırdı rekoru 225 adete çıkardı. Genç bayan rekoru kırınca hesap ödemediği gibi, üstüne çeyrek Altın kazandı.    ÇÖP ŞİŞ DIŞINDA YEDİKLERİ    Lokanta yetkilisi Mehmet Kaya, “Denizliden Misafirimiz olan Esra hanım 225 adet çöp şiş yiyerek hem yeni Çöpşiş Rekortmeni olmuştur hem de yedikleri Şişler den ücret alınmayarak Çeyrek altının sahibi olmuştur. Kendisini Tebrik ederiz.    Esra hanımın 225 çöp şiş dışında yedikleri. 1  cola,3 Ayran, 3 tabak duble salata, 3 lavaş, 4 tatlı.    Kendine güvenen Bay Bayan tüm herkesi 225 çöp şiş rekorunu kırmaya bekleriz. Bakalım bu açıklamadan sonra Esra hanımın rekorunu kırmayı deneyecek olan var mı ? Bu sırada Esra hanımın canlı yayında yeni bir rekor denemesi yapacağı konusunda da bilgiler geldi.
Denizli’de Ankara yolu üzerinde Pınar kent Mahallesinde olan bir et lokantası 3 ay evvel Sarayköylü Bayram Kara duman tarafından 190 çöp şiş yiyerek kırılan yeme rekorunu geliştirecek yeni rekortmenler arıyordu. Sonunda buldu hem de yarışmayı kazanan ise bir bayandı. Tam tamına 225 adet çöp şiş yiyerek yeni bir rekora daha imza atmış oldu.

Denizli’de bir et lokantasında çöp şiş yeme rekorunu kıracak rekortmenler aranıyordu. Daha evvel Sarayköylü Bayram Kara duman 190 adet çöp şiş yiyerek rekoru kırmıştı. rekor tekrarlandı 190 adetten çok yiyene çıktı.  

 

Lokanta, sosyal medya hesabından yeni yarışmayı duyurdu. Duyuruda, lokanta olarak en çok çöp şiş yeme rekorunu hala daha Sarayköy’den Bayram Kara duman elinde olmaktadır. 

 

Onun kırdığı 190 tane şiş yeme rekorunu kırabilecek Babayiğitler veya Ana yiğitler aranıyor. 191 tane şiş yiyen ve rekor kıran Misafirimizin çöp şişleri ücretsiz sayılacak ve bir tane de çeyrek altınla ödüllendirilmiş olacak.  

 

GENÇ BAYAN 225 ADET ÇÖP ŞİŞ YEDİ 

 

Bu sefer yarışmanın galibi ise bir bayandı 225 adet çöp şiş yiyerek yarışmayı kazandı. Esra adlı genç bayan çöp şiş yeme rekorunu kırdı rekoru 225 adete çıkardı. Genç bayan rekoru kırınca hesap ödemediği gibi, üstüne çeyrek Altın kazandı. 

 

ÇÖP ŞİŞ DIŞINDA YEDİKLERİ 

 

Lokanta yetkilisi Mehmet Kaya, “Denizliden Misafirimiz olan Esra hanım 225 adet çöp şiş yiyerek hem yeni Çöpşiş Rekortmeni olmuştur hem de yedikleri Şişler den ücret alınmayarak Çeyrek altının sahibi olmuştur. Kendisini Tebrik ederiz. 

 

Esra hanımın 225 çöp şiş dışında yedikleri. 1  cola,3 Ayran, 3 tabak duble salata, 3 lavaş, 4 tatlı. 

 

Kendine güvenen Bay Bayan tüm herkesi 225 çöp şiş rekorunu kırmaya bekleriz. Bakalım bu açıklamadan sonra Esra hanımın rekorunu kırmayı deneyecek olan var mı ? Bu sırada Esra hanımın canlı yayında yeni bir rekor denemesi yapacağı konusunda da bilgiler geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.