Kadınlar yaz kampında bir araya geldi

DENİZLİ 17.08.2018 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kadınlar yaz kampında bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi kapsamında mahalle meclisi kurulan 20 mahalleden yaklaşık bin kadın Cankurtaran Yaz Kampı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.   Kadınların her alanda kendilerini geliştirebilmesi ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik çeşitli etkinliklerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi düzenlediği kamp etkinliği ile farklı mahallelerde yaşayan kadınları bir araya getirdi. Benim Mahallem projesi kapsamında mahalle meclisleri kurulan 20 mahalledeki yaklaşık bin kadın bu yıl ilk kez düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı’nda bir araya geldi. Kamp kapsamında kadınlara değerler eğitimi, DESKİ tarafından su tasarrufu ve AFAD tarafından deprem konusunda bilgiler verildi. Seminerlerin yanı sıra serbest zamanda sohbet edip eğlenme imkanı bulan kadınlar birbirleri ile de tanışma fırsatı buldu.     20 mahalleden 1000 kadın kampa katıldı   Kadınlara yönelik etkinliklerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, “ ‘Benim Mahallem’ projesi başladığı günden buyana çok sayıda etkinlik düzenledi. Özellikle bu projenin devam etmesinde emek veren kadınlarımız ile sık sık bir araya geldik. Bu çerçevede yaz ayı etkinlikleri kapsamında kadınlarımızı Cankurtaran Yaz Kampı etkinliklerine dahil ederek bir araya geldik. Temmuz ayında başlayan kamp kapsamında bugüne kadar 20 mahallemizden yaklaşık bin kadınımızı ağırladık. Mahalle meclislerimizin daha da güçlenerek devam etmesine katkı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere tüm muhtarlarımıza, kadınlarımıza ve kadın meclisimize teşekkür ediyoruz” dedi.      

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi kapsamında mahalle meclisi kurulan 20 mahalleden yaklaşık bin kadın Cankurtaran Yaz Kampı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

 

Kadınların her alanda kendilerini geliştirebilmesi ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik çeşitli etkinliklerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi düzenlediği kamp etkinliği ile farklı mahallelerde yaşayan kadınları bir araya getirdi. Benim Mahallem projesi kapsamında mahalle meclisleri kurulan 20 mahalledeki yaklaşık bin kadın bu yıl ilk kez düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı’nda bir araya geldi. Kamp kapsamında kadınlara değerler eğitimi, DESKİ tarafından su tasarrufu ve AFAD tarafından deprem konusunda bilgiler verildi. Seminerlerin yanı sıra serbest zamanda sohbet edip eğlenme imkanı bulan kadınlar birbirleri ile de tanışma fırsatı buldu.

 

 

20 mahalleden 1000 kadın kampa katıldı

 

Kadınlara yönelik etkinliklerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, “ ‘Benim Mahallem’ projesi başladığı günden buyana çok sayıda etkinlik düzenledi. Özellikle bu projenin devam etmesinde emek veren kadınlarımız ile sık sık bir araya geldik. Bu çerçevede yaz ayı etkinlikleri kapsamında kadınlarımızı Cankurtaran Yaz Kampı etkinliklerine dahil ederek bir araya geldik. Temmuz ayında başlayan kamp kapsamında bugüne kadar 20 mahallemizden yaklaşık bin kadınımızı ağırladık. Mahalle meclislerimizin daha da güçlenerek devam etmesine katkı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere tüm muhtarlarımıza, kadınlarımıza ve kadın meclisimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.