Kadir İnanır Kalp Kontrolünden Geçti

DENİZLİ 01.10.2019 - 17:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kadir İnanır Kalp Kontrolünden Geçti

DENİZLİ20HABER.COM- Pamukkale Üniversitesi Hastanesi koridorlarında dolaşanlar ünlü sanatçı Kadir İnanır'ı görünce şaşırdı.   Ünlü sanatçı Kadir İnanır, bugün PAÜ Hastanesi Kalp Merkezi'nde görev yapan bir doktor arkadaşını ziyaret için Denizli'ye geldi. Ünlü sanatçıyı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazı vatandaşlar "Siz gerçekten Kadir İnanır mısınız?" sorusunu yöneltti.   Bir doktor arkadaşını ziyaret etmek için PAÜ Hastanesi Kalp Merkezi'ne gelen İnanır, görüşmeler esnasında doktorların talebi üzerine kalp kontrolünden geçti. "Burası Kalp Merkezi, buraya gelmişken kalbinizi kontrol edelim" teklifine hayır demeyen ünlü sanatçı, Prof. Dr. Bilgin Emrecan yönetiminde kalp kontrolünden geçti. Kontrol sonrası Kadir İnanır'ın kalbinde her hangi bir olumsuz durum gözükmediği sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.   Hastane koridorunda dolaşan İnanır'ı görenler önce şaşırdı, sonra emin olmak için "Kadir İnanır'a çok benziyorsunuz! Siz gerçekten Kadir İnanır mısınız?" sorusuna ünlü sanatçı tebessüm ederek "Evet" cevabını verdi. Ünlü sanatçıyı gören hayranları ve hastane personeli ünlü sanatçı ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.      

DENİZLİ20HABER.COM- Pamukkale Üniversitesi Hastanesi koridorlarında dolaşanlar ünlü sanatçı Kadir İnanır'ı görünce şaşırdı.

 

Ünlü sanatçı Kadir İnanır, bugün PAÜ Hastanesi Kalp Merkezi'nde görev yapan bir doktor arkadaşını ziyaret için Denizli'ye geldi. Ünlü sanatçıyı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazı vatandaşlar "Siz gerçekten Kadir İnanır mısınız?" sorusunu yöneltti.

 

Bir doktor arkadaşını ziyaret etmek için PAÜ Hastanesi Kalp Merkezi'ne gelen İnanır, görüşmeler esnasında doktorların talebi üzerine kalp kontrolünden geçti. "Burası Kalp Merkezi, buraya gelmişken kalbinizi kontrol edelim" teklifine hayır demeyen ünlü sanatçı, Prof. Dr. Bilgin Emrecan yönetiminde kalp kontrolünden geçti. Kontrol sonrası Kadir İnanır'ın kalbinde her hangi bir olumsuz durum gözükmediği sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

 

Hastane koridorunda dolaşan İnanır'ı görenler önce şaşırdı, sonra emin olmak için "Kadir İnanır'a çok benziyorsunuz! Siz gerçekten Kadir İnanır mısınız?" sorusuna ünlü sanatçı tebessüm ederek "Evet" cevabını verdi. Ünlü sanatçıyı gören hayranları ve hastane personeli ünlü sanatçı ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.