KAHPESİN PKK!

DİĞER 12.10.2016 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

KAHPESİN PKK!

denizli haber / denizli 20 haber / http://denizli20haber.com/yazar-kahpesin-pkk-74.html

Hiç bu kadar hmemiştim yokluğu nefesimde; ta ki ölüm ile burun buruna gelinceye kadar... Düşünsenize biri geliyor; biri dediğime bakmayın insan ya da hayvan değil hani derler ya yaptıkları ile hayvandan da aşağı olanlar, o kategori de.  Adını, sıfatını siz bulun... 5 ton patlayıcı... Düşüne biliyor musunuz, ben düşünemiyorum, düşünmek dahi istemezdim ama 09.10.2016 da bu olay gerçekleşti. ‘Canım yandı’ … Demeyi isterdim ama tarifsiz bir nefret duygusu oluştu, ölenleri ve onları sevenleri değil de bu kahpeliği bu soysuzluğu yapan; gizli ya da apaçık yardım ve yataklık eden soysuzları düşündüm... YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN! 
denizli haber / denizli 20 haber / http://denizli20haber.com/yazar-kahpesin-pkk-74.html

Hiç bu kadar hmemiştim yokluğu nefesimde; ta ki ölüm ile burun buruna gelinceye kadar...


Düşünsenize biri geliyor; biri dediğime bakmayın insan ya da hayvan değil hani derler ya yaptıkları ile hayvandan da aşağı olanlar, o kategori de.  Adını, sıfatını siz bulun...


5 ton patlayıcı... Düşüne biliyor musunuz, ben düşünemiyorum, düşünmek dahi istemezdim ama 09.10.2016 da bu olay gerçekleşti.


‘Canım yandı’ … Demeyi isterdim ama tarifsiz bir nefret duygusu oluştu, ölenleri ve onları sevenleri değil de bu kahpeliği bu soysuzluğu yapan; gizli ya da apaçık yardım ve yataklık eden soysuzları düşündüm...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.