Kahraman Gazilere Milli Mücadele Madalyası Takdim Edildi

DENİZLİ 15.11.2019 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kahraman Gazilere Milli Mücadele Madalyası Takdim Edildi

Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gazilere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) tarafından gönderilen "Milli Mücadele Madalyası ve Beratı" düzenlenen törenle gazilere verildi.   Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Kıbrıs Türklerinin bağımsızlığının ve egemenliğin kazanılmasında emeği olan Çameli’li gazilere "Milli Mücadele Madalyası ve Beratı" verildi  Çameli Taş Konaklar ’da gerçekleşen törende, Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil, Çameli Emniyet Amiri Bilal Cingör Katıldı.   Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyaları, KKTC ve Türkiye arasındaki gönül birliğinin nişanesidir. Bu madalyalar kuşaktan kuşağa aktarılarak böyle bir mücadelenin verilmiş olduğunu simgeleyecek. 1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılarak bu gururu, mutluluğu ve zaferi bize yaşatan değerli gazilerimize bu madalya ve beratı tevcih etmekten gurur duyuyorum. Kıbrıs Barış Harekatı Türk tarihinde önemli bir kahramanlık örneği. Biz millet olarak bundan 45 yıl önce göstermiş olduğunuz üstün fedakarlıktan ve üstün başarıdan dolayı hepinize minnet ve şükranlarımızı iletiyoruz.   Başkan Arslan; Kıbrıs Barış Harekatından yıllar sonra olsa da muhteşem destanın nişanesi olan Milli Mücadele Madalyası, kahraman gazilerimizin göğsünde ki yerini aldı. Kıbrıs Barış Harekâtında şehit olan ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.   1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı'na katılarak "Gazi" unvanı kazanan 4 Kahramanımıza Milli Mücadele Madalyaları ve Beratı  Kaymakam Didem Dinç Özay tarafından takdim edildi.  

Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gazilere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) tarafından gönderilen "Milli Mücadele Madalyası ve Beratı" düzenlenen törenle gazilere verildi.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Kıbrıs Türklerinin bağımsızlığının ve egemenliğin kazanılmasında emeği olan Çameli’li gazilere "Milli Mücadele Madalyası ve Beratı" verildi  Çameli Taş Konaklar ’da gerçekleşen törende, Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil, Çameli Emniyet Amiri Bilal Cingör Katıldı.

 

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyaları, KKTC ve Türkiye arasındaki gönül birliğinin nişanesidir. Bu madalyalar kuşaktan kuşağa aktarılarak böyle bir mücadelenin verilmiş olduğunu simgeleyecek. 1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılarak bu gururu, mutluluğu ve zaferi bize yaşatan değerli gazilerimize bu madalya ve beratı tevcih etmekten gurur duyuyorum. Kıbrıs Barış Harekatı Türk tarihinde önemli bir kahramanlık örneği. Biz millet olarak bundan 45 yıl önce göstermiş olduğunuz üstün fedakarlıktan ve üstün başarıdan dolayı hepinize minnet ve şükranlarımızı iletiyoruz.

 

Başkan Arslan; Kıbrıs Barış Harekatından yıllar sonra olsa da muhteşem destanın nişanesi olan Milli Mücadele Madalyası, kahraman gazilerimizin göğsünde ki yerini aldı. Kıbrıs Barış Harekâtında şehit olan ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı'na katılarak "Gazi" unvanı kazanan 4 Kahramanımıza Milli Mücadele Madalyaları ve Beratı  Kaymakam Didem Dinç Özay tarafından takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.