KAHVELERİN İKRAMI PATRONDAN!

DİĞER 08.05.2017 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

KAHVELERİN İKRAMI PATRONDAN!

İş adamlığı ön plana çıkan siyasi görüşünü bir yana bırakıp önce Ülkem, Ülkem için yapılanlar, Milletim, sorumlusu olduğum Dernek yönetimi, sanayici arkadaşlarım ve işadamlığım diyen mütevaziliğini hiçbir zaman elden bırakmayan bir iş adamını yazacağım. Yazımı okudukça belki de kimden bahsettiğimi şıp diye tahmin edeceğiniz adam gibi adam olan işadamının kim olduğunu sizlerde hemen anlayacaksınız…   Birçok STK’nın yönetiminde görev alıyor. EGEV, BASİFED ve TÜRKONFED’de Başkan Yardımcısı, TÜSİAD’da da yönetim kurulu üyesi olarak görevlerini de başarıyla sürdürüyor. Aynı zamanda Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ile yaptığım sohbetin özetini anlatacağım. Gazeteci Yazar Ahmet Kaplan’ın Başkanlığını yaptığı İzmir Medya Platformu üyelerini, Bortar Group yemek fabrikası değil de son derece hijyeni ön planda tuttuğu sanki bir Laboratuar, sanki bir Müze gibi titizlikle korunan temizliği ön plana çıkan yemek fabrikasında bizleri ağırlıyor… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!  

İş adamlığı ön plana çıkan siyasi görüşünü bir yana bırakıp önce Ülkem, Ülkem için yapılanlar, Milletim, sorumlusu olduğum Dernek yönetimi, sanayici arkadaşlarım ve işadamlığım diyen mütevaziliğini hiçbir zaman elden bırakmayan bir iş adamını yazacağım. Yazımı okudukça belki de kimden bahsettiğimi şıp diye tahmin edeceğiniz adam gibi adam olan işadamının kim olduğunu sizlerde hemen anlayacaksınız…

 

Birçok STK’nın yönetiminde görev alıyor. EGEV, BASİFED ve TÜRKONFED’de Başkan Yardımcısı, TÜSİAD’da da yönetim kurulu üyesi olarak görevlerini de başarıyla sürdürüyor. Aynı zamanda Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ile yaptığım sohbetin özetini anlatacağım. Gazeteci Yazar Ahmet Kaplan’ın Başkanlığını yaptığı İzmir Medya Platformu üyelerini, Bortar Group yemek fabrikası değil de son derece hijyeni ön planda tuttuğu sanki bir Laboratuar, sanki bir Müze gibi titizlikle korunan temizliği ön plana çıkan yemek fabrikasında bizleri ağırlıyor…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.