Kalbinizde ki Damarları Temizleyecek 9 Yiyecek

SAĞLIK 22.04.2017 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kalbinizde ki Damarları Temizleyecek 9 Yiyecek

İşte kalp arterlerinizi doğal yollardan temizleyen 9 yiyecek

İşte kalp arterlerinizi doğal yollardan temizleyen 9 yiyecek.   Sızma zeytinyağının diğer faydalarının yanı sıra, arterlerinizi temizlemeye yardımcı olduğunu ve kardiyovasküler sağlığınıza özen gösterdiğini biliyor muydunuz?   1. Nar suyu: Düzenli olarak nar suyu tüketimi, arterlerinizi temizler, aterosklerosisin (damarların yağ bağlaması) olumsuz etkilerini azaltır ve kötü kolestrol (veya LDL) ile mücadele eder.   2. Yağlı balık: Çeşitli balıklar, vücudumuzun üretmediği bir besin olan omega-3 yağ asitlerinin ana kaynağıdır; gıda yoluyla emilimi kardiyovasküler sağlığın iyileşmesine yardımcı olabilir.   3. Lahana turşusu   4. Zeytinyağı   5. Susam   6. Domates: Domates, likopen olarak bilinen güçlü bir antioksidan içerir, bu da arter duvarlarınız boyunca kötü kolesterolün oksitlenmesini azaltmaya yardımcı olur.   7. Yulaf ezmesi: Her gün veya haftada üç kez tükettiğinizde, arterleriniz kendiliğinden temizlenir ve zararlı atıklardan kurtulur.   8. Kuruyemişler   9. Karpuz
İşte kalp arterlerinizi doğal yollardan temizleyen 9 yiyecek

İşte kalp arterlerinizi doğal yollardan temizleyen 9 yiyecek.

 

Sızma zeytinyağının diğer faydalarının yanı sıra, arterlerinizi temizlemeye yardımcı olduğunu ve kardiyovasküler sağlığınıza özen gösterdiğini biliyor muydunuz?

 

1. Nar suyu: Düzenli olarak nar suyu tüketimi, arterlerinizi temizler, aterosklerosisin (damarların yağ bağlaması) olumsuz etkilerini azaltır ve kötü kolestrol (veya LDL) ile mücadele eder.

 

2. Yağlı balık: Çeşitli balıklar, vücudumuzun üretmediği bir besin olan omega-3 yağ asitlerinin ana kaynağıdır; gıda yoluyla emilimi kardiyovasküler sağlığın iyileşmesine yardımcı olabilir.

 

3. Lahana turşusu

 

4. Zeytinyağı

 

5. Susam

 

6. Domates: Domates, likopen olarak bilinen güçlü bir antioksidan içerir, bu da arter duvarlarınız boyunca kötü kolesterolün oksitlenmesini azaltmaya yardımcı olur.

 

7. Yulaf ezmesi: Her gün veya haftada üç kez tükettiğinizde, arterleriniz kendiliğinden temizlenir ve zararlı atıklardan kurtulur.

 

8. Kuruyemişler

 

9. Karpuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.