Kale ağlarına dolanan kediyi itfaiye kurtardı

YAŞAM 24.09.2016 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kale ağlarına dolanan kediyi itfaiye kurtardı

denizli haber / denizli 20 haber / Kale ağlarına dolanan kediyi itfaiye kurtardı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir okul bahçesindeki kale ağlarına dolanan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.   Pamukkale İlçesi Anafartalar Lisesi bahçesinde dün yaşanan olayda, bir kedinin kale ağlarına dolanması sonucu, ağlardan kurtulamayan kedinin imdadına önce okul yönetimi ve öğrenciler koştu. Kendi imkanları ile kediyi kurtaramayan okul yönetimi ve öğrenciler durumu 112 komuta merkezine iletti.   Kısa süre sonra olay yerine gelen Denizli İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kale ağlarına dolanan kediyi sağlıklı bir şekilde kurtararak sokağa bıraktı. Okul yönetimi küçük bir olayda bile görev ayrımı yapmadan olaya müdahale eden 112 komuta merkezi ve Büyükşehir İtfaiye ekiplerine teşekkür etti.    
denizli haber / denizli 20 haber / Kale ağlarına dolanan kediyi itfaiye kurtardı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir okul bahçesindeki kale ağlarına dolanan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

 

Pamukkale İlçesi Anafartalar Lisesi bahçesinde dün yaşanan olayda, bir kedinin kale ağlarına dolanması sonucu, ağlardan kurtulamayan kedinin imdadına önce okul yönetimi ve öğrenciler koştu. Kendi imkanları ile kediyi kurtaramayan okul yönetimi ve öğrenciler durumu 112 komuta merkezine iletti.

 

Kısa süre sonra olay yerine gelen Denizli İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kale ağlarına dolanan kediyi sağlıklı bir şekilde kurtararak sokağa bıraktı. Okul yönetimi küçük bir olayda bile görev ayrımı yapmadan olaya müdahale eden 112 komuta merkezi ve Büyükşehir İtfaiye ekiplerine teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.