Kale Biber Festivali Kutlandı!

DENİZLİ 11.08.2018 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kale Biber Festivali Kutlandı!

Kale Belediyesi'nin düzenlediği 24. Kale Biber Festivali bugün başladı. Festivalde yetiştiriciler biberlerini sergilerken, düzenlenen yemek  ve tatlı yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı.   Festivale Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağnıç, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanları katıldı.     24. Kale Biber Festivali'nin düzenlendiği alana vatandaşlar erken saatlerde toplanmaya başladı. Bölgede yetiştirilen biberler, üreticileri tarafından yerleştirilen stantlarda sergilendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı festival büyük ilgi ile takip edildi.   Kale Belediyesi ve Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğiyle hazırlanan yöresel yemek tatlı ve pasta yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini adlı. Yemek kategorisinde ; 1.Kadir Mıngır, 2. Öznur İlkay, 3. Melike Oluk olurken, tatlı kategorisinde 1. Yasemin Yumra, 2. Kübra Kalay Dinler, 3.Aynur Ucum  oldu. Yarışmada birincilere tam, ikincilere yarım, üçüncülere çeyrek altın hediye edildi.   Festivalin akşamki bölümünde ise Ali Kınık ve Eve Seçkin'in sahne alacağı halk konseri ile son bulacak.      

Kale Belediyesi'nin düzenlediği 24. Kale Biber Festivali bugün başladı. Festivalde yetiştiriciler biberlerini sergilerken, düzenlenen yemek  ve tatlı yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı.

 

Festivale Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağnıç, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanları katıldı.

 

 

24. Kale Biber Festivali'nin düzenlendiği alana vatandaşlar erken saatlerde toplanmaya başladı. Bölgede yetiştirilen biberler, üreticileri tarafından yerleştirilen stantlarda sergilendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı festival büyük ilgi ile takip edildi.

 

Kale Belediyesi ve Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğiyle hazırlanan yöresel yemek tatlı ve pasta yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini adlı. Yemek kategorisinde ; 1.Kadir Mıngır, 2. Öznur İlkay, 3. Melike Oluk olurken, tatlı kategorisinde 1. Yasemin Yumra, 2. Kübra Kalay Dinler, 3.Aynur Ucum  oldu. Yarışmada birincilere tam, ikincilere yarım, üçüncülere çeyrek altın hediye edildi.

 

Festivalin akşamki bölümünde ise Ali Kınık ve Eve Seçkin'in sahne alacağı halk konseri ile son bulacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.