Kale’de 15 Temmuz Şehitleri İçin Kur’an-ı Kerim okundu

DENİZLİ 13.07.2018 - 19:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kale’de 15 Temmuz Şehitleri İçin Kur’an-ı Kerim okundu

Denizli’nin Kale İlçe Müftülüğü’nce, 15 Temmuz Demokrasi ve  Milli Birlik Günü nedeniyle tören düzenlendi.   Kale İlçe Müftülüğü’nce Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda, “Darbeleri Durduran Salalar Milletin Zaferi ve Şehitleri Anma” programı düzenlendi. Kale’de bulanan  Cami ve Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler ile velilerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kurslarda eğitim gören öğrenciler Kur’an-ı Kerim okudu. İlçede bulunan 9 camide imam, müezzin ve bayan hocalar eşliğinde yaklaşık 200 öğrencinin Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim aldığını belirten Kale İlçe Müftü Vekili Murakip Mehmet Koç, öğrenci ve velilerin katılımıyla 15 Temmuz şehitleri anma programını icra ettiklerini dile getirdi.  

Denizli’nin Kale İlçe Müftülüğü’nce, 15 Temmuz Demokrasi ve  Milli Birlik Günü nedeniyle tören düzenlendi.

 

Kale İlçe Müftülüğü’nce Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda, “Darbeleri Durduran Salalar Milletin Zaferi ve Şehitleri Anma” programı düzenlendi. Kale’de bulanan  Cami ve Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler ile velilerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kurslarda eğitim gören öğrenciler Kur’an-ı Kerim okudu.

İlçede bulunan 9 camide imam, müezzin ve bayan hocalar eşliğinde yaklaşık 200 öğrencinin Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim aldığını belirten Kale İlçe Müftü Vekili Murakip Mehmet Koç, öğrenci ve velilerin katılımıyla 15 Temmuz şehitleri anma programını icra ettiklerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.