Kale’de Tarım Arazilerinde Mülkiyet ve Desteklemeler Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

DENİZLİ 16.10.2017 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kale’de Tarım Arazilerinde Mülkiyet ve Desteklemeler Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personelleri tarafından Kale İlçesinde vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.   İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizasyonunda “5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile Tarımsal Arazilerin Mülkiyetinin Devrine (Tarım arazilerinin satışı ve miras paylaşımı) İlişkin Uygulamalar ve Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 12. Etap Desteklemeleri bilgilendirme toplantısına Mahalle Muhtarları, Kooperatif Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Arazi Edindirme Şubesi tarafından tarım arazilerinin satış ve devir işlemlerinin hangi şartlarda yapılabileceği, tarım arazilerinde miras paylaşımının nasıl yapılacağı konularında, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi tarafından da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında hangi konularda destekleme yapılacağı, başvuru şartları, hibe miktarları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.  

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personelleri tarafından Kale İlçesinde vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizasyonunda “5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile Tarımsal Arazilerin Mülkiyetinin Devrine (Tarım arazilerinin satışı ve miras paylaşımı) İlişkin Uygulamalar ve Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 12. Etap Desteklemeleri bilgilendirme toplantısına Mahalle Muhtarları, Kooperatif Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Arazi Edindirme Şubesi tarafından tarım arazilerinin satış ve devir işlemlerinin hangi şartlarda yapılabileceği, tarım arazilerinde miras paylaşımının nasıl yapılacağı konularında, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi tarafından da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında hangi konularda destekleme yapılacağı, başvuru şartları, hibe miktarları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.