Kale MYO öğrencileri ‘Terör’ konusunda bilgilendirildi...

GÜNDEM 19.10.2018 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kale MYO öğrencileri ‘Terör’ konusunda bilgilendirildi...

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kale MYO öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapıldı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Kale İlçe Emniyet Amirliği ve Kale MYO tarafından öğrencilere bilgilendirme toplantısı düzenlendi.     MYO konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Kale İlçe Emniyet Amiri Murat Baştürk, Kale MYO Müdür Yardımcısı Mehmet Kızıloğlu ve öğrenciler katıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personelince terörle mücadele ve terör örgütlerinin eleman kazanma faaliyetleri başlıklı konularda sunum gerçekleştirildi. Öğrencilere bu tür konularda duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.     Sunumun ardından ilçe Emniyet Amiri Murat Baştürk tarafından ise polis olmak, polislik mesleği ve asayiş olayları hakkında bilgilendirme yapıldı.  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kale MYO öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapıldı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Kale İlçe Emniyet Amirliği ve Kale MYO tarafından öğrencilere bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

 

MYO konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Kale İlçe Emniyet Amiri Murat Baştürk, Kale MYO Müdür Yardımcısı Mehmet Kızıloğlu ve öğrenciler katıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personelince terörle mücadele ve terör örgütlerinin eleman kazanma faaliyetleri başlıklı konularda sunum gerçekleştirildi. Öğrencilere bu tür konularda duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

 

 

Sunumun ardından ilçe Emniyet Amiri Murat Baştürk tarafından ise polis olmak, polislik mesleği ve asayiş olayları hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.