Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı yeni yönetimi mirası devam ettirecek

DENİZLİ 25.01.2018 - 11:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı yeni yönetimi mirası devam ettirecek

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Vakıf hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması yaptı.   Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hakan Sarıtaş, “Vakfımızın amacı ve bu güne kadar yapılanlar hakkında bilgi vermek ve geleceğe yönelik hedeflerimizi ve düşüncelerimizi aktarmak için buradayız.   Kaledavaz Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı, 1998 yılında 17 gönüllü Kaledavazlının öncülüğünde her kişiden 1 lira ile bin kişiye ulaşıp Kale’nin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamak, Kalelilerin dayanışmasını sağlamak ve ihtiyaç sahibi Kalelilere yardımda bulunmak amacıyla kurulmuştur.   Vakfımız, Kale’nin tüm mahalleleriyle birlikte ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı yapacak ve Kaleliliğin sadece nüfus cüzdanlarında kalmaması için Kaleliler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlayacak faaliyetler yaparak sosyal bir ağ merkezi olmayı ilke edinmiştir.   Bu amaçlar doğrultusunda Vakfımız, geçmişte Kale’de tekstil atölyeleri açılarak özellikle gençlerin meslek edinmesine öncülük etmiştir. Eğitime yapılan yatırımın kutsallığına inanarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs imkanları sunarak onların alanlarında iyi yetişmelerine katkı sağlamıştır. Kaledavaz yağlı pehlivan güreşlerinin organizasyonlarında rol almıştır. Ramazan aylarında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmıştır.   Bugüne kadar Vakıf bünyesinde yapılan bu güzel işlere imza atan, başta kurucu üyeler olmak üzere tüm üye ve yöneticilerimize teşekkür ederiz. Bugün Vakfımızın yönetim bayrağını teslim alan bizler, büyüklerimizin bize devrettiği bu şerefli mirası daha ileriye ve daha yukarıya taşımak için çalışacağız.   Vakıf yönetimi olarak devraldığımız mirasa sadık kalarak, Kaleliler arasındaki dayanışmayı arttırmak, Kale’nin tüm mahalleleri ile beraber kalkınması, yöresel ürünlerin tanıtımı ve katma değerinin arttırılması ve iş-istihdam imkânlarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirilecektir.    Vakıfla ilgili detaylı bilgiler ve yapılacak faaliyetler Vakfımızın resmi web sitesi kaledavaz.org adresinden takip edilebilir ” dedi.   Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Hakan SARITAŞ, Öğretim Üyesi, Pamukkale Üniversitesi İİBF Dekanı Muhip TEMİZ, İşadamı Adem ÖZEL, Öğretmen, Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Adem ÜKSEK, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Selman KARAAYVAZ, Tasarımcı

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Vakıf hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması yaptı.

 

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hakan Sarıtaş, “Vakfımızın amacı ve bu güne kadar yapılanlar hakkında bilgi vermek ve geleceğe yönelik hedeflerimizi ve düşüncelerimizi aktarmak için buradayız.

 

Kaledavaz Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı, 1998 yılında 17 gönüllü Kaledavazlının öncülüğünde her kişiden 1 lira ile bin kişiye ulaşıp Kale’nin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamak, Kalelilerin dayanışmasını sağlamak ve ihtiyaç sahibi Kalelilere yardımda bulunmak amacıyla kurulmuştur.

 

Vakfımız, Kale’nin tüm mahalleleriyle birlikte ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı yapacak ve Kaleliliğin sadece nüfus cüzdanlarında kalmaması için Kaleliler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlayacak faaliyetler yaparak sosyal bir ağ merkezi olmayı ilke edinmiştir.

 

Bu amaçlar doğrultusunda Vakfımız, geçmişte Kale’de tekstil atölyeleri açılarak özellikle gençlerin meslek edinmesine öncülük etmiştir. Eğitime yapılan yatırımın kutsallığına inanarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs imkanları sunarak onların alanlarında iyi yetişmelerine katkı sağlamıştır. Kaledavaz yağlı pehlivan güreşlerinin organizasyonlarında rol almıştır. Ramazan aylarında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmıştır.

 

Bugüne kadar Vakıf bünyesinde yapılan bu güzel işlere imza atan, başta kurucu üyeler olmak üzere tüm üye ve yöneticilerimize teşekkür ederiz. Bugün Vakfımızın yönetim bayrağını teslim alan bizler, büyüklerimizin bize devrettiği bu şerefli mirası daha ileriye ve daha yukarıya taşımak için çalışacağız.

 

Vakıf yönetimi olarak devraldığımız mirasa sadık kalarak, Kaleliler arasındaki dayanışmayı arttırmak, Kale’nin tüm mahalleleri ile beraber kalkınması, yöresel ürünlerin tanıtımı ve katma değerinin arttırılması ve iş-istihdam imkânlarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirilecektir. 

 

Vakıfla ilgili detaylı bilgiler ve yapılacak faaliyetler Vakfımızın resmi web sitesi kaledavaz.org adresinden takip edilebilir ” dedi.

 

Yönetim Kurulu Üyeleri

Prof. Dr. Hakan SARITAŞ, Öğretim Üyesi, Pamukkale Üniversitesi İİBF Dekanı

Muhip TEMİZ, İşadamı

Adem ÖZEL, Öğretmen, Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı

Adem ÜKSEK, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi

Selman KARAAYVAZ, Tasarımcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.