Kamyon kazasında faciadan dönüldü

ASAYİŞ 25.02.2017 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kamyon kazasında faciadan dönüldü

Denizli Çameli ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği kamyon kazasında ilginç detaylar ortaya çıktı.

Denizli’de kontrolden çıkan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybettiği kazada ilginç detaylar ortaya çıktı. Meydana gelen kazada ölü sayısının artmamasına mucize eseri beton duvar engel oldu.   Kaza, gece saat 01.30 civarlarında Denizli’nin Çameli ilçesi Cevizli Mahallesi Sarıyer Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 03 KL 750 plakalı kamyon sürücü Abdullah Aktürk, frenin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan balık yemi yüklü kamyon, bariyerlere çarptıktan sonra yoldan çıkarak şarampole yuvarlanmasına beton duvar engel oldu. Kamyonun yolun alt kısmında bulunan eve girmesi an meselesi iken şans eseri yapılan beton kuyunun engel olması ile büyük bir faciadan dönüldü.     Evde 60 yaşlarındaki anne ve engelli olan 35 yaşındaki oğlu ve iki misafirin bulunduğu belirtildi. Gece her şeyden habersiz uyudukları ve bir gürültü ile uyandıkları söylendi. Beton duvarın engel olduğu kazada facianın eşiğinden dönülürken meydana gelen kazada sürücü Abdullah Aktürk ve kamyonda bulunan Hüseyin Özçal, hayatını kaybetti.     Olayın haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ekipleri, jandarmaya ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerinin incelemenin ardından kamyon içinde bulunanların hayatını kaybettiğini belirledi. Kamyon içinde sıkışan cesetler Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda çıkartılabildi. Abdullah Aktürk ve Hüseyin Özçal’ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Çameli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.     Evde yaşayan anne ve oğlunun büyük panik yaşadıkları ve hala olayın etkisinde oldukları belirtildi. Yaşanan kaza sonucu evde bulunan iki misafirinde evden ayrıldığı söylendi. Devrilmenin etkisi ile kamyonda bulunan balık yemleri yola ve evin yakınına kadar savruldu.   Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.    
Denizli Çameli ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği kamyon kazasında ilginç detaylar ortaya çıktı.

Denizli’de kontrolden çıkan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybettiği kazada ilginç detaylar ortaya çıktı. Meydana gelen kazada ölü sayısının artmamasına mucize eseri beton duvar engel oldu.

 


Kaza, gece saat 01.30 civarlarında Denizli’nin Çameli ilçesi Cevizli Mahallesi Sarıyer Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 03 KL 750 plakalı kamyon sürücü Abdullah Aktürk, frenin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan balık yemi yüklü kamyon, bariyerlere çarptıktan sonra yoldan çıkarak şarampole yuvarlanmasına beton duvar engel oldu. Kamyonun yolun alt kısmında bulunan eve girmesi an meselesi iken şans eseri yapılan beton kuyunun engel olması ile büyük bir faciadan dönüldü.

 

 

Evde 60 yaşlarındaki anne ve engelli olan 35 yaşındaki oğlu ve iki misafirin bulunduğu belirtildi. Gece her şeyden habersiz uyudukları ve bir gürültü ile uyandıkları söylendi. Beton duvarın engel olduğu kazada facianın eşiğinden dönülürken meydana gelen kazada sürücü Abdullah Aktürk ve kamyonda bulunan Hüseyin Özçal, hayatını kaybetti.

 

 

Olayın haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ekipleri, jandarmaya ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerinin incelemenin ardından kamyon içinde bulunanların hayatını kaybettiğini belirledi. Kamyon içinde sıkışan cesetler Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda çıkartılabildi. Abdullah Aktürk ve Hüseyin Özçal’ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Çameli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

Evde yaşayan anne ve oğlunun büyük panik yaşadıkları ve hala olayın etkisinde oldukları belirtildi. Yaşanan kaza sonucu evde bulunan iki misafirinde evden ayrıldığı söylendi. Devrilmenin etkisi ile kamyonda bulunan balık yemleri yola ve evin yakınına kadar savruldu.

 

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.