Kamyon ve Tır’lar dan akü çalan hırsız tutuklandı

DENİZLİ 18.01.2018 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kamyon ve Tır’lar dan akü çalan hırsız tutuklandı

Denizli’de kamyon ve çekicilerden çaldığı aküleri hurdacılara satan 1 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheli tutuklandı.   Denizli’de son zamanlarda meydana gelen kamyon ve çekicilerden akü hırsızlıklarında artış olması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu 6 ayrı kamyon ve çekiciden 11 adet akü hurdacılara satılmış olarak bulundu. Bulunan aküler sahiplerine teslim edildi.   Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen 1 kişi çalmış olduğu aküler ile birlikte yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Denizli’de kamyon ve çekicilerden çaldığı aküleri hurdacılara satan 1 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheli tutuklandı.

 

Denizli’de son zamanlarda meydana gelen kamyon ve çekicilerden akü hırsızlıklarında artış olması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu 6 ayrı kamyon ve çekiciden 11 adet akü hurdacılara satılmış olarak bulundu. Bulunan aküler sahiplerine teslim edildi.

 

Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen 1 kişi çalmış olduğu aküler ile birlikte yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.