Kamyonet dumanlar arasında kaldı

19.08.2016 - 15:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kamyonet dumanlar arasında kaldı

denizli haber / denizli 20 haber / Kamyonet dumanlar arasında kaldı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda bir anda dumanlar içinde kalan kamyonet korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.   Edinilen bilgiye göre, Muratdede Mahallesi Örnek Caddesinde meydana gelen olayda, 20 ZP 540 plakalı kamyonetten bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Araç sürücüsü kamyoneti durdurup aşağı indi. Çevredeki vatandaşların korku dolu bakışları arasında dumanlar içinde kalan kamyoneti söndürmek için itfaiyeye haber verildi. Marş dinamosundan meydana geldiği tahmin edilen olay alev almadan  kısa sürede söndürülerek çekici ile çekildi. Yaşanan olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Kamyonet dumanlar arasında kaldı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda bir anda dumanlar içinde kalan kamyonet korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

 

Edinilen bilgiye göre, Muratdede Mahallesi Örnek Caddesinde meydana gelen olayda, 20 ZP 540 plakalı kamyonetten bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Araç sürücüsü kamyoneti durdurup aşağı indi. Çevredeki vatandaşların korku dolu bakışları arasında dumanlar içinde kalan kamyoneti söndürmek için itfaiyeye haber verildi.

Marş dinamosundan meydana geldiği tahmin edilen olay alev almadan  kısa sürede söndürülerek çekici ile çekildi.

Yaşanan olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.