Kanser için "BirYumakUmut" projesi

SAĞLIK 04.04.2017 - 10:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kanser için "BirYumakUmut" projesi

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve Tıp fakültesi hastaları tarafından gerçekleştirilecek erken tanının hayat kurtaracağını dikkat çekmek için "biryumakumut" projesini başlattılar

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve onkoloji hastaları tarafından hazırlıkları devam eden “Bir Yumak Umut” projesinde, motif örerek destek olan bir bayan kanser taraması yaptırdı ve kanser olduğunu öğrenerek tedaviye başladı.     Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü öğrencileri ve Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bölümü Hastaları işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan kanserde erken tanının hayat kurtaracağına dikkat çekmek için başlatılan biryumakumut projesi tüm hızı ile devam ediyor.     1-7 Nisan Kanser Haftasında gerçekleştirilecek olan etkinlik için çeşitli renk (özellikle pembe ve tonları) ve ebatlarda, tığ ya da şiş yardımı ile kurdele simgesini taşıyan motiflerin örülmesi çağrısında bulunan Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Koyuncu Okca iki hafta gibi çok kısa bir sürede çığ gibi büyüyen yumakların insanları nasıl birleştiğini gözlemlediklerini ve hedefleri olan 2 bin parça motifin çok daha fazlasının gerek Denizli’den gerekse şehir dışından bu projeye gönül vermiş kişiler tarafından büyük bir zevkle örüldüğünü dile getirdi. El Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından projeye destek veren tüm katılımcılara kanser taramaları yaptırmaları konusunda gerekli bilgilendirmelerin yapıldığını belirten Koyuncu, daha proje başlamadan motif örerek destek olan bir bayanın kanser taraması yaptırdığını, kanser olduğunu öğrendiğini ve tedaviye başladığını söyledi. 
Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve Tıp fakültesi hastaları tarafından gerçekleştirilecek erken tanının hayat kurtaracağını dikkat çekmek için "biryumakumut" projesini başlattılar

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve onkoloji hastaları tarafından hazırlıkları devam eden “Bir Yumak Umut” projesinde, motif örerek destek olan bir bayan kanser taraması yaptırdı ve kanser olduğunu öğrenerek tedaviye başladı.

 

 

Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü öğrencileri ve Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bölümü Hastaları işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan kanserde erken tanının hayat kurtaracağına dikkat çekmek için başlatılan biryumakumut projesi tüm hızı ile devam ediyor.

 

 

1-7 Nisan Kanser Haftasında gerçekleştirilecek olan etkinlik için çeşitli renk (özellikle pembe ve tonları) ve ebatlarda, tığ ya da şiş yardımı ile kurdele simgesini taşıyan motiflerin örülmesi çağrısında bulunan Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Koyuncu Okca iki hafta gibi çok kısa bir sürede çığ gibi büyüyen yumakların insanları nasıl birleştiğini gözlemlediklerini ve hedefleri olan 2 bin parça motifin çok daha fazlasının gerek Denizli’den gerekse şehir dışından bu projeye gönül vermiş kişiler tarafından büyük bir zevkle örüldüğünü dile getirdi. El Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından projeye destek veren tüm katılımcılara kanser taramaları yaptırmaları konusunda gerekli bilgilendirmelerin yapıldığını belirten Koyuncu, daha proje başlamadan motif örerek destek olan bir bayanın kanser taraması yaptırdığını, kanser olduğunu öğrendiğini ve tedaviye başladığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.