Kansere yenik düşen profesör araştırma için bedenini bağışladı

DENİZLİ 20.02.2018 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kansere yenik düşen profesör araştırma için bedenini bağışladı

Kansere yenik düşen Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Attila Oğuzhanoğlu’nun bedeni, vasiyeti üzerine anatomi eğitiminde kadavra olarak kullanılmak üzere görev yaptığı üniversiteye bağışlandı.  Prof. Dr. Attila Oğuzhanoğlu, yaklaşık 6 aydan bu yana kanser tedavisi gördüğü PAÜ Hastanesinde 16 Şubat Cuma günü hayatını kaybetti. Oğuzhanoğlu için bugün görev yaptığı PAÜ Anatomi Laboratuvarı önünde tören düzenlendi. Prof. Dr. Oğuzhanoğlu’nun vasiyetinde ise anatomi eğitiminde bedeninin kadavra olarak öğrenciler tarafından kullanılmak üzere bağışlanmasını istediği ortaya çıktı.       

Kansere yenik düşen Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Attila Oğuzhanoğlu’nun bedeni, vasiyeti üzerine anatomi eğitiminde kadavra olarak kullanılmak üzere görev yaptığı üniversiteye bağışlandı. 


Prof. Dr. Attila Oğuzhanoğlu, yaklaşık 6 aydan bu yana kanser tedavisi gördüğü PAÜ Hastanesinde 16 Şubat Cuma günü hayatını kaybetti. Oğuzhanoğlu için bugün görev yaptığı PAÜ Anatomi Laboratuvarı önünde tören düzenlendi. Prof. Dr. Oğuzhanoğlu’nun vasiyetinde ise anatomi eğitiminde bedeninin kadavra olarak öğrenciler tarafından kullanılmak üzere bağışlanmasını istediği ortaya çıktı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.