Kapalı Tayfa Denizlispor için çalışıyor

SPOR 17.07.2018 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kapalı Tayfa Denizlispor için çalışıyor

Denizlispor'un sezon boyunca kullanacağı Haluk Ulusoy Tesisleri ve Denizli Atatürk Stadı'nın bakımları Kapalı Tayfa grubu tarafından yapılıyor.  Kapalı Tayfa grubu stat da bulunan hakem ve basın odası ile tesisler bulunan yemekhanenin bakım, boya ve tamirat işlerini üstlenerek yeşil-siyalı kulübe destek olmaya devam ediyor.   O sene bu sene parolası ile sezona hazırlanan ve A Alt Tribünü kombinelerinin tamamı ile birlikte 15 adet stat içi reklamı satın alan Kapalı Tayfa grubu her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek tüm taraftarların Denizlispor Kulübü'ne maddi ve manevi destek olmaları gerektiğini belirtti.   Destekleri için taraftarlara teşekkür eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Taraftarlarımızın bu desteği bizleri çok etkiledi. Maddi ve manevi desteklerinin yanı sıra kulübümüz için yaptıklarını takdirle karşılıyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.    

Denizlispor'un sezon boyunca kullanacağı Haluk Ulusoy Tesisleri ve Denizli Atatürk Stadı'nın bakımları Kapalı Tayfa grubu tarafından yapılıyor.  Kapalı Tayfa grubu stat da bulunan hakem ve basın odası ile tesisler bulunan yemekhanenin bakım, boya ve tamirat işlerini üstlenerek yeşil-siyalı kulübe destek olmaya devam ediyor.

 

O sene bu sene parolası ile sezona hazırlanan ve A Alt Tribünü kombinelerinin tamamı ile birlikte 15 adet stat içi reklamı satın alan Kapalı Tayfa grubu her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek tüm taraftarların Denizlispor Kulübü'ne maddi ve manevi destek olmaları gerektiğini belirtti.

 

Destekleri için taraftarlara teşekkür eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Taraftarlarımızın bu desteği bizleri çok etkiledi. Maddi ve manevi desteklerinin yanı sıra kulübümüz için yaptıklarını takdirle karşılıyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.