Kar Var Ama Kayak Pistleri Yok

DENİZLİ 16.01.2017 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kar Var Ama Kayak Pistleri Yok

Çameli'de 40 santim olan kar kalınlığında kayak severler kendi oluşturdukları pistte kaydı. Onlara ilçenin yeni kaymakamı da eşlik etti.

Denizli’nin en yüksek ilçesi Çameli’de 80 santime ulaşan kar kalınlığı kayak sevdalılarını çekmeye başladı.    İlçede bir grup kayak sever Çameli Kırkbudak ve Merkezinde  oluşturdukları kayak pistinde kaymanın keyfini çıkardı. Kayak severlere ilçenin yeni kaymakamı da eşlik etti. Tüm Türkiye’de etkili olan soğuk hava Denizli’nin en yüksek rakımlı ilçesi Çameli’nin beyaz örtüyle kaplanmasına neden oldu. Karın yoğun olduğu bölgeye kayak severler akın etmeye başladı.   Kar kalınlığının 80 santimetreyi bulduğu Çameli Çameli Kırkbudak Mevkiinde  Akay Dağcılık Kulübü üyesi Selami Uysal, Abdülmelik Akkan, Yavuz Çağdaş, kayak hocası Ahmet Nuri Öztürk eşliğinde kendi oluşturdukları uzun pistte kayak keyfi yaşadılar. Karın keyfini çıkarmak için arkadaşlarıyla kayak yaptıklarını söyleyen Abdülmelik Akkan, "Kar gerçekten çok güzel yağdı.   Bunun keyfini çıkarmak istedik. Kayabilmek için de Çameli'nin yokuş aşağı olan cadde ve sokaklarında kayak eğitimi aldıktan sonra Kırkbudak Mevkiinde  kendi oluşturduğumuz pistte kaymanın zevkini yaşadık, bize eşlik eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. 
Çameli'de 40 santim olan kar kalınlığında kayak severler kendi oluşturdukları pistte kaydı. Onlara ilçenin yeni kaymakamı da eşlik etti.

Denizli’nin en yüksek ilçesi Çameli’de 80 santime ulaşan kar kalınlığı kayak sevdalılarını çekmeye başladı. 

 

İlçede bir grup kayak sever Çameli Kırkbudak ve Merkezinde  oluşturdukları kayak pistinde kaymanın keyfini çıkardı. Kayak severlere ilçenin yeni kaymakamı da eşlik etti.


Tüm Türkiye’de etkili olan soğuk hava Denizli’nin en yüksek rakımlı ilçesi Çameli’nin beyaz örtüyle kaplanmasına neden oldu. Karın yoğun olduğu bölgeye kayak severler akın etmeye başladı.

 

Kar kalınlığının 80 santimetreyi bulduğu Çameli Çameli Kırkbudak Mevkiinde  Akay Dağcılık Kulübü üyesi Selami Uysal, Abdülmelik Akkan, Yavuz Çağdaş, kayak hocası Ahmet Nuri Öztürk eşliğinde kendi oluşturdukları uzun pistte kayak keyfi yaşadılar. Karın keyfini çıkarmak için arkadaşlarıyla kayak yaptıklarını söyleyen Abdülmelik Akkan, "Kar gerçekten çok güzel yağdı.

 

Bunun keyfini çıkarmak istedik. Kayabilmek için de Çameli'nin yokuş aşağı olan cadde ve sokaklarında kayak eğitimi aldıktan sonra Kırkbudak Mevkiinde  kendi oluşturduğumuz pistte kaymanın zevkini yaşadık, bize eşlik eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.