Kar Ve Buzlanma Nedeniyle Araçların Mahsur Kaldığı Yol Açıldı

DENİZLİ 02.01.2020 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kar Ve Buzlanma Nedeniyle Araçların Mahsur Kaldığı Yol Açıldı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ile buzlanan Çameli- Alıveren yolunda buzlanan yolu karayolu ekipleri açtı. Karayollarının yolu açmasıyla mahsur kalan araçlar rahat nefes aldı.   Çameli ilçesinde -1 ila 4 derece olan hava sıcaklığı kar yağışı ile birlikte önceki gün karayolu ekiplerinin yol temizliği ile soğuk havanın etkisiyle buz tuttu. Denizli ile ulaşımı kesilen ilçede viyadük ve Çameli- Alıveren yolunda ulaşım adeta durdu. Buzlanma nedeniyle 25 araç yolda mahsur kalırken bazı araçların kayması sonucu çarpıştı. Küçük çapta maddi hasarların meydana geldiği kazada yaralanan olmadı. YOLLAR AÇILDI Karayolları ekipleri Çameli-Alıveren yolu üzerinde kum ve tuz dökerek trafiğe açtı. 25 aracın mahsur kaldığı yolda Karayolları ekiplerinin açmasıyla trafik normale döndü ve yolda kalanlar rahat ne fes aldı.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ile buzlanan Çameli- Alıveren yolunda buzlanan yolu karayolu ekipleri açtı. Karayollarının yolu açmasıyla mahsur kalan araçlar rahat nefes aldı.

 

Çameli ilçesinde -1 ila 4 derece olan hava sıcaklığı kar yağışı ile birlikte önceki gün karayolu ekiplerinin yol temizliği ile soğuk havanın etkisiyle buz tuttu. Denizli ile ulaşımı kesilen ilçede viyadük ve Çameli- Alıveren yolunda ulaşım adeta durdu. Buzlanma nedeniyle 25 araç yolda mahsur kalırken bazı araçların kayması sonucu çarpıştı. Küçük çapta maddi hasarların meydana geldiği kazada yaralanan olmadı.

YOLLAR AÇILDI

Karayolları ekipleri Çameli-Alıveren yolu üzerinde kum ve tuz dökerek trafiğe açtı. 25 aracın mahsur kaldığı yolda Karayolları ekiplerinin açmasıyla trafik normale döndü ve yolda kalanlar rahat ne fes aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.