Kar yağışı o ilçede başladı

DENİZLİ 26.12.2016 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kar yağışı o ilçede başladı

denizli haber / denizli 20 haber / Kar yağışı o ilçede başladı

Denizli  kent merkezinde hava sıcaklığı -3 ile 6 derece arası gözlenirken verilere göre bugün hava karla karışık yağmurlu gözlenmekte. Meteorolojinin günlerdir haberini verdiği yağışlı hava ilçelerde etkili olmaya başladı. Çameli'de bugün saat 09.00 itibari ile kar yağışının başladığı belirtildi.   Meteoroloji Müdürlüğü tarafından üç gün boyunca kar yağışı beklenen Çameli'de sürücülerin dikkatli olması istendi. Kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma olabileceği bu nedenle olası kazalara karşı sürücülerin daha dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.   Çameli merkez ve mahallelerinde başlayan kar yağışı vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Kar yağışı o ilçede başladı

Denizli  kent merkezinde hava sıcaklığı -3 ile 6 derece arası gözlenirken verilere göre bugün hava karla karışık yağmurlu gözlenmekte. Meteorolojinin günlerdir haberini verdiği yağışlı hava ilçelerde etkili olmaya başladı. Çameli'de bugün saat 09.00 itibari ile kar yağışının başladığı belirtildi.

 

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından üç gün boyunca kar yağışı beklenen Çameli'de sürücülerin dikkatli olması istendi. Kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma olabileceği bu nedenle olası kazalara karşı sürücülerin daha dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

 

Çameli merkez ve mahallelerinde başlayan kar yağışı vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.