Karahayıt’ta Bisiklet Turu İçin Bir Neden Var

PAMUKKALE 02.04.2018 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Karahayıt’ta Bisiklet Turu İçin Bir Neden Var

Pamukkale Belediyesi’nin katkılarıyla Karahayıt’ta Yeşilay tarafından düzenlenen ve aynı anda 35 şehirde birden yapılan 28. Yeşilay Bisiklet Turu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yüzlerce kişi aynı anda bisiklet binerek “Bir nedenim var” sloganını hayata geçirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  bisiklet binmenin önemine değinerek, “Biz gençlerimizi sporu teşvik edecek hizmetler yapıyoruz. Turizm bölgesinde yaptığımız bisiklet ve yürüyüş yolları bunun bir örneği” dedi.   Yeşilay’ın geleneksel hale getirdiği bisiklet turu bu yıl 35 şehirde aynı anda gerçekleşti. 28. Yeşilay Bisiklet Turu’nun Denizli ayağın Pamukkale Belediyesi’nin katkılarıyla Karahayıt’ta gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Bakar ile çok sayıda vatandaş takıldı. Termal sağlığın merkezi olan Karahayıt meydanında düzenlenen açılış töreninde önce konuşmalar yapıldı. İlk olarak kürsüye çıkan Denizli Bisikletliler Derneği Başkanı İbrahim Kurt, bisikletin önemli olduğunu ifade ederek, “Bu önemli programa destek verdik. Biz her hafta bisiklete biniyoruz. Yeşilay’ın bu etkinliği farkındalık oluşturmak adına çok önemli. Biz de bu etkinliğe destek vermekten dolayı mutluyuz” dedi. Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Bakar ise yaptığı konuşmada Pamukkale Belediyesi’ne verdiği için teşekkür ederek, “Yeşilay olarak bağımlılıktan uzak sağlıklı nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Biz bağımlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Bize destek veren herkese teşekkür ederim. Herkesin bağımlılıkla mücadele konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz” diye konuştu.     “Biz her zaman desteğe hazırız” Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise bisiklet turuna destek verdiklerini ifade ederek, “Biz bu tür etkinliklerle bölgeye dikkat çekmek istiyoruz. Pamukkale ile birlikte termal sağlık merkezi olan Karahayıt’ta sağlıklı yaşam için gereken çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar 14 kilometreyi bulan bisiklet yolunu biz toplamda 25 kilometreye kadar çıkarmayı planlıyoruz. Termal sağlık bölgesinde bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yaparak herkesin sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmesini istiyoruz. Bugün buraya gelen siz değerli vatandaşlarımızla bisiklet turu yapacağız. Pamukkale Belediyesi olarak bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Biz bu tür etkinlikleri her zaman destek vermeye hazırız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından 7’den 70’e yüzlerce kişi Pamukkale Belediyesi’nin yaptırdığı bisiklet yolunda 4 kilometrelik mesafede tur yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de tura katılarak sağlıklı yaşam için pedal çevirdi. Pamukkale Belediyesi, Yeşilay’ın düzenlediği ve 28.’si düzenlenen bisiklet turuna destek vererek, Türkiye’deki 35 ilde aynı anda yapılan etkinliğin ev sahiplerinden biri oldu. Turun sonunda Pamukkale Belediyesi tarafından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.  

Pamukkale Belediyesi’nin katkılarıyla Karahayıt’ta Yeşilay tarafından düzenlenen ve aynı anda 35 şehirde birden yapılan 28. Yeşilay Bisiklet Turu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yüzlerce kişi aynı anda bisiklet binerek “Bir nedenim var” sloganını hayata geçirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  bisiklet binmenin önemine değinerek, “Biz gençlerimizi sporu teşvik edecek hizmetler yapıyoruz. Turizm bölgesinde yaptığımız bisiklet ve yürüyüş yolları bunun bir örneği” dedi.

 

Yeşilay’ın geleneksel hale getirdiği bisiklet turu bu yıl 35 şehirde aynı anda gerçekleşti. 28. Yeşilay Bisiklet Turu’nun Denizli ayağın Pamukkale Belediyesi’nin katkılarıyla Karahayıt’ta gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Bakar ile çok sayıda vatandaş takıldı. Termal sağlığın merkezi olan Karahayıt meydanında düzenlenen açılış töreninde önce konuşmalar yapıldı. İlk olarak kürsüye çıkan Denizli Bisikletliler Derneği Başkanı İbrahim Kurt, bisikletin önemli olduğunu ifade ederek, “Bu önemli programa destek verdik. Biz her hafta bisiklete biniyoruz. Yeşilay’ın bu etkinliği farkındalık oluşturmak adına çok önemli. Biz de bu etkinliğe destek vermekten dolayı mutluyuz” dedi. Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Bakar ise yaptığı konuşmada Pamukkale Belediyesi’ne verdiği için teşekkür ederek, “Yeşilay olarak bağımlılıktan uzak sağlıklı nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Biz bağımlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Bize destek veren herkese teşekkür ederim. Herkesin bağımlılıkla mücadele konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

“Biz her zaman desteğe hazırız”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise bisiklet turuna destek verdiklerini ifade ederek, “Biz bu tür etkinliklerle bölgeye dikkat çekmek istiyoruz. Pamukkale ile birlikte termal sağlık merkezi olan Karahayıt’ta sağlıklı yaşam için gereken çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar 14 kilometreyi bulan bisiklet yolunu biz toplamda 25 kilometreye kadar çıkarmayı planlıyoruz. Termal sağlık bölgesinde bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yaparak herkesin sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmesini istiyoruz. Bugün buraya gelen siz değerli vatandaşlarımızla bisiklet turu yapacağız. Pamukkale Belediyesi olarak bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Biz bu tür etkinlikleri her zaman destek vermeye hazırız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından 7’den 70’e yüzlerce kişi Pamukkale Belediyesi’nin yaptırdığı bisiklet yolunda 4 kilometrelik mesafede tur yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de tura katılarak sağlıklı yaşam için pedal çevirdi. Pamukkale Belediyesi, Yeşilay’ın düzenlediği ve 28.’si düzenlenen bisiklet turuna destek vererek, Türkiye’deki 35 ilde aynı anda yapılan etkinliğin ev sahiplerinden biri oldu. Turun sonunda Pamukkale Belediyesi tarafından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.