Karahayıt'ta tur otobüsü ile otomobil çarpıştı

ASAYİŞ 07.10.2019 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Karahayıt'ta tur otobüsü ile otomobil çarpıştı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde otomobil ile tur otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.   Kaza dün akşam saatlerinde Karahayıt Mahallesi’nde meydana geldi. Necati K. yönetimindeki 35 AEJ 832 plakalı tur otobüsü ile Hüseyin K. yönetimindeki 15 SA 329 plakalı otomobil virajda çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobilde bulunan 2’si çocuk 4 kişi ve otobüs sürücüsü yaralandı.   Otobüs sürücüsü ve otomobilde bulunan 2 çocuğu ve eşi hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsü başına  ve yüzüne aldığı darbeyle yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otobüs sürücüsüne ayakta tedavi uygularken, diğer yaralılara ilk müdahalenin ardından çocuklar ve eşi tedbir amaçlı, başından yaralanan Hüseyin K. tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.   Hastaneye kaldırılan Hüseyin K’nın durumunun iyi olduğu belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde otomobil ile tur otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

 

Kaza dün akşam saatlerinde Karahayıt Mahallesi’nde meydana geldi. Necati K. yönetimindeki 35 AEJ 832 plakalı tur otobüsü ile Hüseyin K. yönetimindeki 15 SA 329 plakalı otomobil virajda çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobilde bulunan 2’si çocuk 4 kişi ve otobüs sürücüsü yaralandı.

 

Otobüs sürücüsü ve otomobilde bulunan 2 çocuğu ve eşi hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsü başına  ve yüzüne aldığı darbeyle yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otobüs sürücüsüne ayakta tedavi uygularken, diğer yaralılara ilk müdahalenin ardından çocuklar ve eşi tedbir amaçlı, başından yaralanan Hüseyin K. tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

 

Hastaneye kaldırılan Hüseyin K’nın durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.