Karakoldan çıktıktan 20 dakika sonra motosiklet çaldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 17:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Karakoldan çıktıktan 20 dakika sonra motosiklet çaldı

Denizli'de hırsızlıktan gözaltına alındıktan sonra jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakılan şahıs karakoldan çıktıktan sadece 20 dakika sonra akaryakıt istasyonundan motosiklet çalınca tekrar gözaltına alındı.   İlginç olay, Sarayköy ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, 30 yaşındaki Yaşar A., isimli şahıs iş yerinden yalıtım malzemesi çalmak suçlaması ile Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alındıktan savcılık talimatı ile serbest bırakılan Yaşar A., bu defa karakoldan çıktıktan sadece 20 dakika sonra akaryakıt istasyonundan motosiklet çaldı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri motosikleti çalan şahsın serbest bıraktıkları Yaşar A., olduğunu görünce tekrara gözaltına aldı. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Denizli'de hırsızlıktan gözaltına alındıktan sonra jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakılan şahıs karakoldan çıktıktan sadece 20 dakika sonra akaryakıt istasyonundan motosiklet çalınca tekrar gözaltına alındı.


 

İlginç olay, Sarayköy ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, 30 yaşındaki Yaşar A., isimli şahıs iş yerinden yalıtım malzemesi çalmak suçlaması ile Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alındıktan savcılık talimatı ile serbest bırakılan Yaşar A., bu defa karakoldan çıktıktan sadece 20 dakika sonra akaryakıt istasyonundan motosiklet çaldı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri motosikleti çalan şahsın serbest bıraktıkları Yaşar A., olduğunu görünce tekrara gözaltına aldı. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.