Karantinada olması gereken pozitif hasta yaya olarak hastaneye gitti

DENİZLİ 11.09.2020 - 08:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Karantinada olması gereken pozitif hasta yaya olarak hastaneye gitti

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde insanı hayrete düşüren olay yaşandı. Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan ve evde karantinada kalması gereken şahıs, ilaç yazdırmak için yaya olarak hastaneye gitti.   İlçede salgının neden bu şekilde hızla arttığı, yaşanan bu olayla, bir kez daha gözler önüne serildi.   Edinilen bilgiye göre, Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden ve koronavirüs test sonucu pozitif olarak belirlenen şahıs, iddialara göre evden çıkarak yaya olarak hastaneye ilaç yazdırmak için gitti. İlçede her geçen gün karantina ve vaka sayıları artarken akıllara durgunluk veren bu olayın yaşanması başta yetkililer olmak üzere olaya şahit olan herkesi kızdırdı.   Test sonucu pozitif olan ve evinde karantinada tutulan şahıs, olayı hafife alarak hiçbir şeyi yokmuş gibi yaya olarak Sarayköy Devlet Hastanesi’ne giderek ilaç yazdırmak istedi. Kaydı yapılmak istenen şahsın bilgileri girildiğinde, sistemde pozitif hasta olduğu görüldü. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne getirilen şahıs karantinaya alındı.   Olayla ilgili güvenlik güçleri pandemi kurallarını ihlalden ve karantina sürecinde evden çıkan şahsa 3 bin 100 lira idari para cezası uyguladı.   Sağlık Bakanlığı’nın “Hayat eve sığar” uygulamasında en son güncellenen yoğunluk haritasında Sarayköy İlçesi’nde son durum!     Kaynak: Sarayköy.com.tr 

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde insanı hayrete düşüren olay yaşandı. Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan ve evde karantinada kalması gereken şahıs, ilaç yazdırmak için yaya olarak hastaneye gitti.

 

İlçede salgının neden bu şekilde hızla arttığı, yaşanan bu olayla, bir kez daha gözler önüne serildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden ve koronavirüs test sonucu pozitif olarak belirlenen şahıs, iddialara göre evden çıkarak yaya olarak hastaneye ilaç yazdırmak için gitti. İlçede her geçen gün karantina ve vaka sayıları artarken akıllara durgunluk veren bu olayın yaşanması başta yetkililer olmak üzere olaya şahit olan herkesi kızdırdı.

 

Test sonucu pozitif olan ve evinde karantinada tutulan şahıs, olayı hafife alarak hiçbir şeyi yokmuş gibi yaya olarak Sarayköy Devlet Hastanesi’ne giderek ilaç yazdırmak istedi. Kaydı yapılmak istenen şahsın bilgileri girildiğinde, sistemde pozitif hasta olduğu görüldü. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne getirilen şahıs karantinaya alındı.

 

Olayla ilgili güvenlik güçleri pandemi kurallarını ihlalden ve karantina sürecinde evden çıkan şahsa 3 bin 100 lira idari para cezası uyguladı.

 

Sağlık Bakanlığı’nın “Hayat eve sığar” uygulamasında en son güncellenen yoğunluk haritasında Sarayköy İlçesi’nde son durum!

 

 

Kaynak: Sarayköy.com.tr 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.