Karatecilerimiz Avrupayı Sallamaya Gitti

SPOR 14.02.2017 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Karatecilerimiz Avrupayı Sallamaya Gitti

17-19 Şubat tarihlerinde yapılan Avrupa Şampiyonası için Bulgaristan’a giden Denizlili milli karateciler Kerem Kaya ve Batuhan Özdemir, tüm Denizlililerden dualarıyla kendilerine destek olmalarını istedi.

Karatede senenin ilk önemli organizasyonu olan 44. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası, 17-19 Şubat tarihlerinde Bulgaristan'ın ev sahipliğinde başkent Sofya'da yapılacak. Kuşadası ve Antalya'da iki ay boyunca kamp yapan Karate Milli Takımı, tüm kategorilerde mücadele verecek. GÖZLER DENİZLİLİ KARATECİLERDE Dev turnuvaya şimdiye kadar 50 ülkeden 1147 sporcu kayıt yaptırdı. Kadrosunda önemli isimleri barındıran Ay-Yıldızlılar'da iki Denizlili sporcu da forma giyecek.   Türkiye Şampiyonu apoletli Kerem Kaya +70 kg’da sahne alacak. Kariyerinde 2015 yılı Avrupa Şampiyonu unvanı bulunan Batuhan Özdemir ise Genç Erkekler Kata Takımı ile madalya arayacak bir başka Denizlili isim olacak.  MORALLER YERİNDE Bulgaristan’a hareket öncesi toplu halde poz veren Ayyıldızlılarda moraller yerinde. Denizlili milliler Batuhan Özdemir ve Kerem Kaya, şampiyonada altın madalya kazanarak Türk Bayrağını dalgalandırmak istediklerini söyledi.   Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydeden iki sporcu, tüm Denizlililerin dualarıyla kendilerine destek olmalarını istedi.  İBANOĞLU SPORCULARIMIZ MİLLİ FORMANIN DEĞERİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR Karate Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonasına çıkacak iki Denizlili sporcuya başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Sofya’dan zaferle döneceklerine inandığını söyledi.   Sporculara öncelikle başarıya inanmalarını söyleyen İbanoğlu, Batuhan ve Kerem’in milli formanın değerini çok iyi bilen, tecrübeli sporcular olduğunu belirtti.   
17-19 Şubat tarihlerinde yapılan Avrupa Şampiyonası için Bulgaristan’a giden Denizlili milli karateciler Kerem Kaya ve Batuhan Özdemir, tüm Denizlililerden dualarıyla kendilerine destek olmalarını istedi.

Karatede senenin ilk önemli organizasyonu olan 44. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası, 17-19 Şubat tarihlerinde Bulgaristan'ın ev sahipliğinde başkent Sofya'da yapılacak. Kuşadası ve Antalya'da iki ay boyunca kamp yapan Karate Milli Takımı, tüm kategorilerde mücadele verecek.


GÖZLER DENİZLİLİ KARATECİLERDE


Dev turnuvaya şimdiye kadar 50 ülkeden 1147 sporcu kayıt yaptırdı. Kadrosunda önemli isimleri barındıran Ay-Yıldızlılar'da iki Denizlili sporcu da forma giyecek.

 

Türkiye Şampiyonu apoletli Kerem Kaya +70 kg’da sahne alacak. Kariyerinde 2015 yılı Avrupa Şampiyonu unvanı bulunan Batuhan Özdemir ise Genç Erkekler Kata Takımı ile madalya arayacak bir başka Denizlili isim olacak. 


MORALLER YERİNDE


Bulgaristan’a hareket öncesi toplu halde poz veren Ayyıldızlılarda moraller yerinde. Denizlili milliler Batuhan Özdemir ve Kerem Kaya, şampiyonada altın madalya kazanarak Türk Bayrağını dalgalandırmak istediklerini söyledi.

 

Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydeden iki sporcu, tüm Denizlililerin dualarıyla kendilerine destek olmalarını istedi. 


İBANOĞLU SPORCULARIMIZ MİLLİ FORMANIN DEĞERİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR


Karate Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonasına çıkacak iki Denizlili sporcuya başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Sofya’dan zaferle döneceklerine inandığını söyledi.

 

Sporculara öncelikle başarıya inanmalarını söyleyen İbanoğlu, Batuhan ve Kerem’in milli formanın değerini çok iyi bilen, tecrübeli sporcular olduğunu belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.