Kardan adam yerine kardan ev yaptılar

DENİZLİ 12.01.2017 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kardan adam yerine kardan ev yaptılar

Denizli'nin Çameli ilçesi Yeni Mahalle sakinleri Eskimolar'a özenip evlerinin önüne kardan ev yaptı.

Yaşamı güçleştiren kar yağışını, okulun kar tatilini fırsat bilerek eğlenceye dönüştüren pek çok çocuk, zamanlarını kartopu oynayarak, kardan adam yaparak ve kızakla kayarak vakit geçirdi.   Kerem Can ve arkadaşları, bu eğlenceyi evlerin önünde Eskimolar'ı örnek alarak yaptıkları kardan ile farklı boyuta taşıdı.     Kerem Can, 'ilçemize o kadar çok kar yağdı ki kardan adam yapıp eğlenmek sıradan bir şey olurdu, biz arkadaşlarla karın da çokluğundan yararlanarak kardan ev yaparak eğlendik.  
Denizli'nin Çameli ilçesi Yeni Mahalle sakinleri Eskimolar'a özenip evlerinin önüne kardan ev yaptı.

Yaşamı güçleştiren kar yağışını, okulun kar tatilini fırsat bilerek eğlenceye dönüştüren pek çok çocuk, zamanlarını kartopu oynayarak, kardan adam yaparak ve kızakla kayarak vakit geçirdi.

 

Kerem Can ve arkadaşları, bu eğlenceyi evlerin önünde Eskimolar'ı örnek alarak yaptıkları kardan ile farklı boyuta taşıdı.

 

 

Kerem Can, 'ilçemize o kadar çok kar yağdı ki kardan adam yapıp eğlenmek sıradan bir şey olurdu, biz arkadaşlarla karın da çokluğundan yararlanarak kardan ev yaparak eğlendik.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.