Kardeşliğimiz kazanacak, hainler kaybedecek

GÜNDEM 13.12.2016 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kardeşliğimiz kazanacak, hainler kaybedecek

denizli haber / denizli 20 haber / Kardeşliğimiz kazanacak, hainler kaybedecek

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkış saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırıları ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri, Merkezefendi ve Pamukkale ilçe yönetimleri katıldı.   Terör örgütlerini ve onların kalleşçe saldırılarını kınayarak sözlerine başlayan Başkan Tefçi, sözlerine şöyle devam etti; ‘İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırılarda 37 ‘u polis 44 kişinin şehit olduğu, 166 kişinin yaralandığı hain bombalı saldırıyı lanetliyor şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz.   Türkiye’nin yeni yönelişlerinin önü alınmak, yönetilebilir, öngörülebilir bir ülke olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Kan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduklarını açık bir şekilde göstermektedir. Yaratılmak istenen güvensizlik ve umutsuzluk ortamıyla huzur ve istikrar bozulmak istenmekte sosyal ve ekonomik iyileşmeler sabote edilmeye çalışılmaktadır.   Ülkemizde barışı ve kardeşliği esas alan temel anlayışımız sayesinde hiç bir hainlik, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecek, millet olarak geleceğe yürüyüş kararlılığımızı engelleyemeyecektir. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi tüm oyunlara rağmen kardeşlik harcımızla inşa edeceğiz. Her zaman olduğu gibi kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en akıllı, en sağduyulu ve en etkili karşılık olacaktır. Teröristlerin ve sahiplerinin hain emellerine asla ulaşamayacağını biliyoruz. Bu ülkede kardeşliğin kazanacağını yineliyor bütün terör örgütlerini, onların kalleşçe saldırılarını tekrar kınıyoruz. Eğitim-Bir-Sen olarak, terör eylemlerinde hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz’ diyerek sözlerini tamamladı.
denizli haber / denizli 20 haber / Kardeşliğimiz kazanacak, hainler kaybedecek

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkış saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırıları ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri, Merkezefendi ve Pamukkale ilçe yönetimleri katıldı.

 

Terör örgütlerini ve onların kalleşçe saldırılarını kınayarak sözlerine başlayan Başkan Tefçi, sözlerine şöyle devam etti; ‘İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırılarda 37 ‘u polis 44 kişinin şehit olduğu, 166 kişinin yaralandığı hain bombalı saldırıyı lanetliyor şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz.

 

Türkiye’nin yeni yönelişlerinin önü alınmak, yönetilebilir, öngörülebilir bir ülke olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Kan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduklarını açık bir şekilde göstermektedir. Yaratılmak istenen güvensizlik ve umutsuzluk ortamıyla huzur ve istikrar bozulmak istenmekte sosyal ve ekonomik iyileşmeler sabote edilmeye çalışılmaktadır.

 

Ülkemizde barışı ve kardeşliği esas alan temel anlayışımız sayesinde hiç bir hainlik, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecek, millet olarak geleceğe yürüyüş kararlılığımızı engelleyemeyecektir. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi tüm oyunlara rağmen kardeşlik harcımızla inşa edeceğiz. Her zaman olduğu gibi kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en akıllı, en sağduyulu ve en etkili karşılık olacaktır. Teröristlerin ve sahiplerinin hain emellerine asla ulaşamayacağını biliyoruz. Bu ülkede kardeşliğin kazanacağını yineliyor bütün terör örgütlerini, onların kalleşçe saldırılarını tekrar kınıyoruz. Eğitim-Bir-Sen olarak, terör eylemlerinde hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz’ diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.