Kargo adresinde yazılan adres bilgisi şaşırttı

DENİZLİ 04.01.2020 - 15:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kargo adresinde yazılan adres bilgisi şaşırttı

Denizli’nin Buldan ilçesinde Ankara Sincan’dan PTT’ye gelen kargo paketindeki adres görevlileri şaşkına çevirdi. Kargonun geldiği adreste mahalle, cadde ve sokak ismi olmamasına rağmen isimden yola çıkan görevliler kargo sahibine teslim edildi.   PTT'ye gelen kargo paketindeki adres görevlileri hem şaşırttı hem de güldürdü. Alıcı kargosunu oturduğu adresi ‘Köyün girişinden direk gel, hiç sapma, orada cami var' şeklinde belirtmesi ilçede günün konusu oldu.   Ankara Sincan'dan bir yayınevi tarafından alıcı Süleyman K.'ya bir kargo gönderildi. Kargonun alıcı adres kısmını inceleyen görevliler ‘adres olarak ‘köyün girişinden direk gel, hiç sapma, orada cami var, oradan sola dön, direk gel, hiç sapma, son mahalleye gelene kadar gel, ikiye yol ayrılır, sağ sol var” yazısını görünce gözlerine inanamadı. Yazıyı gören görevliler önce şaşırdı ardından gülmekten kendilerini alıkoyamadı. Hiçbir mahalle, cadde veya sokak isminin olmadığı kargo paketi daha sonra görevliler tarfından isimden yola çıkarak paket Süleyman K.'ya  teslim edildi.  

Denizli’nin Buldan ilçesinde Ankara Sincan’dan PTT’ye gelen kargo paketindeki adres görevlileri şaşkına çevirdi. Kargonun geldiği adreste mahalle, cadde ve sokak ismi olmamasına rağmen isimden yola çıkan görevliler kargo sahibine teslim edildi.

 

PTT'ye gelen kargo paketindeki adres görevlileri hem şaşırttı hem de güldürdü. Alıcı kargosunu oturduğu adresi ‘Köyün girişinden direk gel, hiç sapma, orada cami var' şeklinde belirtmesi ilçede günün konusu oldu.

 

Ankara Sincan'dan bir yayınevi tarafından alıcı Süleyman K.'ya bir kargo gönderildi. Kargonun alıcı adres kısmını inceleyen görevliler ‘adres olarak ‘köyün girişinden direk gel, hiç sapma, orada cami var, oradan sola dön, direk gel, hiç sapma, son mahalleye gelene kadar gel, ikiye yol ayrılır, sağ sol var” yazısını görünce gözlerine inanamadı. Yazıyı gören görevliler önce şaşırdı ardından gülmekten kendilerini alıkoyamadı. Hiçbir mahalle, cadde veya sokak isminin olmadığı kargo paketi daha sonra görevliler tarfından isimden yola çıkarak paket Süleyman K.'ya  teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.