Kargo aracı ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

ASAYİŞ 30.07.2020 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kargo aracı ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen kazada kargo aracı ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1’i kadın 2 kişi yaralandı.   Kaza, Merkezefendi İlçesi, Bereketli Mahallesi, 10169 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 BJE 442 plakalı PTT ‘ye ait kargo aracı ile üst sokaktan gelen 20 AN 602 plakalı kamyonet sürücüsü dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlardan biri bölgede bulunan halı sahanın kapısına çarptı diğer araçta duvarına çarparak durabildi. Kazada kargo sürücüsü hafifi şekilde yaralanırken kamyonette yolcu koltuğunda oturan sürücünün eşi kafasından ve kolundan aldığı darbelerle yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından isimleri öğrenilemeyen kargo sürücüsü Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne, kadın yaralı ise Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen kazada kargo aracı ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1’i kadın 2 kişi yaralandı.

 

Kaza, Merkezefendi İlçesi, Bereketli Mahallesi, 10169 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 BJE 442 plakalı PTT ‘ye ait kargo aracı ile üst sokaktan gelen 20 AN 602 plakalı kamyonet sürücüsü dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlardan biri bölgede bulunan halı sahanın kapısına çarptı diğer araçta duvarına çarparak durabildi. Kazada kargo sürücüsü hafifi şekilde yaralanırken kamyonette yolcu koltuğunda oturan sürücünün eşi kafasından ve kolundan aldığı darbelerle yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından isimleri öğrenilemeyen kargo sürücüsü Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne, kadın yaralı ise Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.