Karısını kıskançlık meselesi yüzünden öldürdü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2018 - 12:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Karısını kıskançlık meselesi yüzünden öldürdü

Denizli'nin Bekilli ilçesinde bir şahıs, eşini çıkan kavgada gece boğarak öldürdü. Olayın ardından cinayet zanlısı taksiyle kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini itiraf etti. Edinilen bilgilere göre, olay Bekilli ilçesi Bahçeli Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Ömer K., (24) isimli şahıs dün gece geç saatlerde geldiği evinde eşi Makbule K. (24) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer K.'nin eşini boğarak öldürdü. Cinayet zanlısı daha sonra bindiği ticari taksiyle kent merkezine gelmek isterken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.  Cinayeti ortaya çıkaran ise duyulan sesler üzerine eve gelen ölen kadının arkadaşları oldu. Eve gelen arkadaşları Makbule K.'nın cesediyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. Genç kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) morguna kaldırıldı.    CİNAYETİN NEDENİ KISKANÇLIK Taksiyle kaçmaya çalışırken yakalanan katil zanlısı Ömer K.’nin Cinayet Büro amirliğindeki ilk sorgusunda kavganın kıskançlık meselesi yüzünden çıktığını ve eşini boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.  Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.   

Denizli'nin Bekilli ilçesinde bir şahıs, eşini çıkan kavgada gece boğarak öldürdü. Olayın ardından cinayet zanlısı taksiyle kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini itiraf etti.


Edinilen bilgilere göre, olay Bekilli ilçesi Bahçeli Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Ömer K., (24) isimli şahıs dün gece geç saatlerde geldiği evinde eşi Makbule K. (24) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer K.'nin eşini boğarak öldürdü. Cinayet zanlısı daha sonra bindiği ticari taksiyle kent merkezine gelmek isterken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 


Cinayeti ortaya çıkaran ise duyulan sesler üzerine eve gelen ölen kadının arkadaşları oldu. Eve gelen arkadaşları Makbule K.'nın cesediyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. Genç kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) morguna kaldırıldı. 

 

CİNAYETİN NEDENİ KISKANÇLIK


Taksiyle kaçmaya çalışırken yakalanan katil zanlısı Ömer K.’nin Cinayet Büro amirliğindeki ilk sorgusunda kavganın kıskançlık meselesi yüzünden çıktığını ve eşini boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.  Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.