Karma OSB için çalışmalar hızlandırılıyor

EKONOMİ 15.02.2017 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Karma OSB için çalışmalar hızlandırılıyor

Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Altıparmak; Deri İhtisas OSB’nin cazip hale getirilmesini ve aynı arıtma tesisini kullanabilen işletmelerle birleştirilerek “Karma OSB”ye en kısa sürede geçilmesi talimatını verdi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın başkanlık yaptığı Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına; Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, heyet üyeleri ve yatırımcılar katıldı. Toplantı; 2016 yılında Deri İhtisas OSB’de yapılan ve 2017 yılında yapılacak olan projelerin sunum eşliğinde katılımcılara aktarılmasıyla başladı.   Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, 75 parsel sayısının bulunduğu OSB’de 17 adet arsanın tahsisli olduğunu, 58 adedinin ise boş olduğunu söyleyerek, yüzde 30’luk bir doluluk oranına sahip olunduğunu belirtti.   Deri İhtisas OSB’nin konum olarak Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Mermer OSB ve Lojistik Merkezi’ne yakın olduğuna dikkat çeken Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Deri İhtisas OSB’nin; hazır ve faaliyette olan altyapısı ve arıtma tesisi ile avantajlı bir konumda olduğunu vurguladı. Karma OSB’ye geçiş yolunda aynı arıtmaya hitap eden boya sanayi, kimya sanayi ve mezbahane sektörlerinin buraya çekilebileceğini kaydeden Vali Altıparmak, gelen işletmelerle boş olan fabrika alanlarının değerlendirilebileceğini söyledi. Karma OSB’ye geçiş için çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bunun için bölgenin cazip hale getirilmesi ve iyi tanıtılmasının da önemli olduğunu vurguladı.   Daha sonra gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.
Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Altıparmak; Deri İhtisas OSB’nin cazip hale getirilmesini ve aynı arıtma tesisini kullanabilen işletmelerle birleştirilerek “Karma OSB”ye en kısa sürede geçilmesi talimatını verdi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın başkanlık yaptığı Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına; Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, heyet üyeleri ve yatırımcılar katıldı.

Toplantı; 2016 yılında Deri İhtisas OSB’de yapılan ve 2017 yılında yapılacak olan projelerin sunum eşliğinde katılımcılara aktarılmasıyla başladı.

 

Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, 75 parsel sayısının bulunduğu OSB’de 17 adet arsanın tahsisli olduğunu, 58 adedinin ise boş olduğunu söyleyerek, yüzde 30’luk bir doluluk oranına sahip olunduğunu belirtti.

 

Deri İhtisas OSB’nin konum olarak Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Mermer OSB ve Lojistik Merkezi’ne yakın olduğuna dikkat çeken Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Deri İhtisas OSB’nin; hazır ve faaliyette olan altyapısı ve arıtma tesisi ile avantajlı bir konumda olduğunu vurguladı. Karma OSB’ye geçiş yolunda aynı arıtmaya hitap eden boya sanayi, kimya sanayi ve mezbahane sektörlerinin buraya çekilebileceğini kaydeden Vali Altıparmak, gelen işletmelerle boş olan fabrika alanlarının değerlendirilebileceğini söyledi. Karma OSB’ye geçiş için çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bunun için bölgenin cazip hale getirilmesi ve iyi tanıtılmasının da önemli olduğunu vurguladı.

 

Daha sonra gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.