Karnesini Getiren Başkan Doğan’dan Biletini Aldı

DENİZLİ 17.06.2019 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Karnesini Getiren Başkan Doğan’dan Biletini Aldı

Merkezefendi Belediyesi, ilçede eğitim-öğretim gören ortaokul öğrencilerine karne hediyesi olarak sinema bileti hediye ediyor.Karnesiyle beraber Merkezefendi Kültür Merkezi ve Merkez Kütüphane ’ye gelen ilk 3 bin öğrenciye ‘Aladdin’ isimli filme bilet veriliyor. ‘Karneni Getir Sinema Biletini Götür’ etkinliği kapsamında 5-6-7. ve 8.sınıf öğrencilerine ilk bileti Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi.     Merkezefendi Kültür Merkezi’nde çocuklara biletleri hediye eden Başkan Doğan, “2018-2019 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize sinema bileti hediye ediyoruz. Öğrencilerimize iyi seyirler ve iyi tatiller diliyorum. Çocuklarımızın her zaman yanındayız. Eğitime destek verme noktasında Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman hazırız” dedi. Biletlerini alan öğrenciler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ederek mutlu olduklarını belirttiler.  

Merkezefendi Belediyesi, ilçede eğitim-öğretim gören ortaokul öğrencilerine karne hediyesi olarak sinema bileti hediye ediyor.Karnesiyle beraber Merkezefendi Kültür Merkezi ve Merkez Kütüphane ’ye gelen ilk 3 bin öğrenciye ‘Aladdin’ isimli filme bilet veriliyor. ‘Karneni Getir Sinema Biletini Götür’ etkinliği kapsamında 5-6-7. ve 8.sınıf öğrencilerine ilk bileti Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi.

 

 

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde çocuklara biletleri hediye eden Başkan Doğan, “2018-2019 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize sinema bileti hediye ediyoruz. Öğrencilerimize iyi seyirler ve iyi tatiller diliyorum. Çocuklarımızın her zaman yanındayız. Eğitime destek verme noktasında Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman hazırız” dedi. Biletlerini alan öğrenciler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ederek mutlu olduklarını belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.