Kartlık Modelleri ve Avantajları

YAŞAM 20.09.2020 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kartlık Modelleri ve Avantajları

Bayan ya da erkek olsun, iş adamları ile çevre kurmuş herkes veya her gittiği yerin kartını alarak ihtiyacı olduğunda kullanmak için biriktiren herkese gereken ilk şey kartlık cüzdanlardır. İçerisi kartlara uygun bölmelerle hazırlanan bu ambalajlar aslında cüzdandan ayrı olarak kullanılır. Kredi ve banka kartları çok fazla olan kişi de kartlık kullanacağı gibi, ofislerin veya iş yerlerinin bilgisinin yer aldığı kartları biriktirenler de rahatlıkla kullanabilir. Yani her türlü kartta kullanılabilecek birçok farklı modele sahip kartlıklar hem güzel bir toparlayıcı hem de ihtiyaç giderici alternatiflerdir.     Cüzdan Şeklinde Kartlık Modelleri Eskiden çok fazla kullanılsa da, sonradan çıkan cüzdanlardaki kart bölümleri kartlık ihtiyacını karşılar olmuştur. Fakat her ne kadar cüzdanlarda kart bölümü olsa da, bazen kartlar için yetersiz kalabilir. Bu sebeple ayrı bir kartlığa ihtiyaç duyulabilir. Böyle durumlarda tıpkı cüzdan şeklinde çantada taşınabilecek hoş ve güzel bir görünüme sahip olan kartlıklar oldukça idealdir. Hem cüzdan şeklinde hoş bir görünüme sahip olurlar, hem de çanta içerisinde rahat bir şekilde taşınır. Bazıları fermuarlı olarak bir kaç bölümden oluşur, bazıları ise çıtçıt kapaklı olup tek bölümlü cüzdan halindedir. Her ikisi de tertipli ve düzenli kartlar için oldukça idealdir. Herhangi bir kart arandığında anında ulaşılabilir ve rahatlıkla kullanılır.     Askı Aparatlı Kartlık Modeli Bazen kredi kartı veya banka kartı kartlığı yerine, tanıtım kartı için kartlığı ihtiyaç duyulabilir. Kişinin isim ve mesleği gibi bilgilerinin yazdığı kartı güzel bir kartlığa konularak askı aparatı ile boyuna asılabilir. Böyle olunca hem bilgi kartı kartlığın içinde muhafaza edilir ve ıslanmak gibi zararlardan korunur, hem de kaybolma ihtimali ortadan kalkar. Zira boyuna asılarak kullanılan bilgi kartı orada korunduğu kadar kolay kullanım şekli de sunar. Uzun kartlık askı aparatı seçilirse daha rahat olacaktır. Elbiseye uyum sağlayacak şekilde renk seçilirse, görünüş açısından da hoş olur.      Kartlık Bölümlü Telefon Kılıfı Bazı kişiler çok fazla detay sevmezler. Aynı zamanda birçok eşya taşıdığı vakitte kendilerinde birçok yük varmış gibi hissederler. Hatta bundan dolayı yanında çanta bile taşımayı sevmeyenler bulunur. Sadece telefon ve kredi kartı taşımak onlar için oldukça idealdir. Böyle olan kişiler için kartlık bölümü olan telefon kılıfı kullanması oldukça idealdir. İçerisinde telefonu muhafaza ederken, bir kaç kart yerinde de kullanmayı seçtiği kartların dizebilir. Hem hafif bir eşya hem de pratik bir kullanım olacaktır. Birbirinden farklı birçok renge sahip olan kartlıklı telefon kılıfları çanta içerisinde de kolaylıkla muhafaza edilebilir. Her yerde kullanıma uygun olan bu kılıflar hem cüzdan hem de telefon koruyucusu görevini üstlenirler. Her türlü kartınızı muhafaza edebilecek kartlık ihtiyacınızı karşılamak için https://www.tergan.com.tr/unisex-kredi-kartlik adresini ziyaret edebilirsiniz.    

Bayan ya da erkek olsun, iş adamları ile çevre kurmuş herkes veya her gittiği yerin kartını alarak ihtiyacı olduğunda kullanmak için biriktiren herkese gereken ilk şey kartlık cüzdanlardır. İçerisi kartlara uygun bölmelerle hazırlanan bu ambalajlar aslında cüzdandan ayrı olarak kullanılır. Kredi ve banka kartları çok fazla olan kişi de kartlık kullanacağı gibi, ofislerin veya iş yerlerinin bilgisinin yer aldığı kartları biriktirenler de rahatlıkla kullanabilir. Yani her türlü kartta kullanılabilecek birçok farklı modele sahip kartlıklar hem güzel bir toparlayıcı hem de ihtiyaç giderici alternatiflerdir.

 

 

Cüzdan Şeklinde Kartlık Modelleri

Eskiden çok fazla kullanılsa da, sonradan çıkan cüzdanlardaki kart bölümleri kartlık ihtiyacını karşılar olmuştur. Fakat her ne kadar cüzdanlarda kart bölümü olsa da, bazen kartlar için yetersiz kalabilir. Bu sebeple ayrı bir kartlığa ihtiyaç duyulabilir. Böyle durumlarda tıpkı cüzdan şeklinde çantada taşınabilecek hoş ve güzel bir görünüme sahip olan kartlıklar oldukça idealdir. Hem cüzdan şeklinde hoş bir görünüme sahip olurlar, hem de çanta içerisinde rahat bir şekilde taşınır. Bazıları fermuarlı olarak bir kaç bölümden oluşur, bazıları ise çıtçıt kapaklı olup tek bölümlü cüzdan halindedir. Her ikisi de tertipli ve düzenli kartlar için oldukça idealdir. Herhangi bir kart arandığında anında ulaşılabilir ve rahatlıkla kullanılır.

 

 

Askı Aparatlı Kartlık Modeli

Bazen kredi kartı veya banka kartı kartlığı yerine, tanıtım kartı için kartlığı ihtiyaç duyulabilir. Kişinin isim ve mesleği gibi bilgilerinin yazdığı kartı güzel bir kartlığa konularak askı aparatı ile boyuna asılabilir. Böyle olunca hem bilgi kartı kartlığın içinde muhafaza edilir ve ıslanmak gibi zararlardan korunur, hem de kaybolma ihtimali ortadan kalkar. Zira boyuna asılarak kullanılan bilgi kartı orada korunduğu kadar kolay kullanım şekli de sunar. Uzun kartlık askı aparatı seçilirse daha rahat olacaktır. Elbiseye uyum sağlayacak şekilde renk seçilirse, görünüş açısından da hoş olur. 

 

 

Kartlık Bölümlü Telefon Kılıfı

Bazı kişiler çok fazla detay sevmezler. Aynı zamanda birçok eşya taşıdığı vakitte kendilerinde birçok yük varmış gibi hissederler. Hatta bundan dolayı yanında çanta bile taşımayı sevmeyenler bulunur. Sadece telefon ve kredi kartı taşımak onlar için oldukça idealdir. Böyle olan kişiler için kartlık bölümü olan telefon kılıfı kullanması oldukça idealdir. İçerisinde telefonu muhafaza ederken, bir kaç kart yerinde de kullanmayı seçtiği kartların dizebilir. Hem hafif bir eşya hem de pratik bir kullanım olacaktır. Birbirinden farklı birçok renge sahip olan kartlıklı telefon kılıfları çanta içerisinde de kolaylıkla muhafaza edilebilir. Her yerde kullanıma uygun olan bu kılıflar hem cüzdan hem de telefon koruyucusu görevini üstlenirler. Her türlü kartınızı muhafaza edebilecek kartlık ihtiyacınızı karşılamak için https://www.tergan.com.tr/unisex-kredi-kartlik adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.