Kartpostallık yol Denizli'yi ikiye böldü

DENİZLİ 16.09.2016 - 18:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kartpostallık yol Denizli'yi ikiye böldü

denizli haber / denizli 20 haber / Kartpostallık yol Denizli'yi ikiye böldü

Sosyal medyada paylaşılan kartpostalı andıran bu görüntü, Denizlileri ikiye böldü. Paylaşılan bu fotoğrafı herkes beğenirken, bazıları eleştirmekten geri kalmadı.   Sosyal medyada bu görüntüyü paylaşan kişi tarafından, “Burası başka ülkelerde bir yer değil burası denizli pamukkale yolu” şeklindeki kartpostalı andıran fotoğraf, çok sayıda beğeni alırken, bir çok kullanıcı yolun yapımından şikayetçi oldu. Pamukkale Yolu’nun düz olması nedeniyle neden bazı noktalarda çıkıntıların verildiğini tartışan kullanıcılar birbirinden ilginç yorumlar yaptılar. Bazı kullanıcıların ise o bölgede yaşamasına rağmen bu yolun orası olmadığını iddia etti. İşte o yorumlardan bazıları;  
denizli haber / denizli 20 haber / Kartpostallık yol Denizli'yi ikiye böldü

Sosyal medyada paylaşılan kartpostalı andıran bu görüntü, Denizlileri ikiye böldü. Paylaşılan bu fotoğrafı herkes beğenirken, bazıları eleştirmekten geri kalmadı.

 

Sosyal medyada bu görüntüyü paylaşan kişi tarafından, “Burası başka ülkelerde bir yer değil burası denizli pamukkale yolu” şeklindeki kartpostalı andıran fotoğraf, çok sayıda beğeni alırken, bir çok kullanıcı yolun yapımından şikayetçi oldu.

Pamukkale Yolu’nun düz olması nedeniyle neden bazı noktalarda çıkıntıların verildiğini tartışan kullanıcılar birbirinden ilginç yorumlar yaptılar. Bazı kullanıcıların ise o bölgede yaşamasına rağmen bu yolun orası olmadığını iddia etti.

İşte o yorumlardan bazıları;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.